Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’Ajuntament promou l’activitat esportiva als parcs de salut amb l’organització de diverses sessions pràctiques Un monitor explicarà als usuaris com s’han de realitzar correctament els exercicis a cadascun dels aparells instal·lats https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.svg

L’Ajuntament promou l’activitat esportiva als parcs de salut amb l’organització de diverses sessions pràctiques

Un monitor explicarà als usuaris com s’han de realitzar correctament els exercicis a cadascun dels aparells instal·lats

Els parcs de salut compten amb diferents aparells perquè la ciutadania pugui realitzar activitat física a l’aire lliure (foto: Localpres).
Els parcs de salut compten amb diferents aparells perquè la ciutadania pugui realitzar activitat física a l’aire lliure (foto: Localpres)

El servei d’Esports de l’Ajuntament de Rubí ha organitzat tot un seguit de sessions informatives gratuïtes a diferents parcs de salut del municipi amb un doble objectiu: d’una banda, explicar a la ciutadania com utilitzar correctament aquestes instal·lacions i, de l’altra, fomentar la pràctica esportiva entre els rubinencs i les rubinenques.

Durant les diferents sessions, totes elles programades a l’abril, un monitor explicarà als usuaris com s’han de realitzar els diferents exercicis proposats, quantes repeticions cal fer i quins músculs es treballen a cada aparell, entre d’altres.

La proposta d’exercicis s’adaptarà a l’edat i les característiques dels esportistes que assisteixin a les diferents demostracions pràctiques. Durant aquestes trobades, la ciutadania també podrà fer consultes i plantejar els seus dubtes en relació al funcionament dels diferents aparells d’activitat física que hi ha als parcs de salut. Per participar en aquestes sessions, a les quals es recomana assistir-hi amb roba còmoda i calçat esportiu, no cal inscripció prèvia.

Actualment, a Rubí hi ha un total de sis parcs de salut, distribuïts per diferents punts de la ciutat. El més recent és el del Torrent dels Alous, que es va posar en funcionament a mitjans de febrer.

Calendari de sessions

Parc de salut de Ca n’AlzamoraDivendres 8 i 15 d’abril, de 15.30 a 16.30 h
Parc de salut de La Llana 1 Divendres 8 i 15 d’abril, de 17 a 18.30 h
Parc de salut del Torrent dels Alous Divendres 8 i 15 d’abril, de 10 a 11.30 h
Dissabtes 16 i 23 d’abril, de 18 a 19.30 h
Parc de salut de Can Fatjó Divendres 22 i 29 d’abril, de 10 a 11.30 h
Parc de salut de Ca n’Oriol Dissabtes 16 i 23 d’abril, de 16 a 17.30 h