Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’Ajuntament presenta al CEF Can Mir la proposta d’ampliació de la zona esportiva de la urbanització El projecte contempla diverses fases, entre elles la coberta de l’actual pista poliesportiva, que s’executarà durant aquest mandat https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

L’Ajuntament presenta al CEF Can Mir la proposta d’ampliació de la zona esportiva de la urbanització

El projecte contempla diverses fases, entre elles la coberta de l’actual pista poliesportiva, que s’executarà durant aquest mandat

La reunió s’ha celebrat aquest dimarts (foto: Ajuntament de Rubí – Localpres).
La reunió s’ha celebrat aquest dimarts (foto: Ajuntament de Rubí – Localpres)

L’alcaldessa, Ana María Martínez Martínez, acompanyada del primer tinent d’Alcaldia, Moisés Rodríguez Cantón, del regidor de Planejament Urbà i 4t tinent d’Alcaldia, Rafael Güeto Ortiz, i del regidor d’Obra Pública i Esports i 5è tinent d’Alcaldia, Juan López Núñez, s’ha reunit aquest dimarts amb representants del Club Escola de Futbol Can Mir per presentar-los la proposta d’ampliació de la zona esportiva de la urbanització. El projecte, que té un cost total aproximat de 3.700.000 euros, preveu la construcció de pistes de pàdel i la coberta de l’actual pista poliesportiva, entre d’altres actuacions.

Tenim el compromís d’invertir en equipaments a les urbanitzacions, ja que són zones on hi ha cert dèficit d’aquest tipus d’instal·lacions i volem capgirar aquesta situació”, ha explicat l’alcaldessa. Ana María Martínez Martínez ha assegurat que “aquesta millora de les instal·lacions que utilitza el CEF Can Mir també suposa un compromís amb el club, que fa una important tasca esportiva a la ciutat”.

Actualment, la instal·lació esportiva de Can Mir està emplaçada en una parcel·la amb un fort desnivell del terreny interior, situada entre l’av. Can Mir, el camí del Racó ─per on s’accedeix al recinte─, el c. Albiol i el c. Aiguafreda. L’equipament disposa d’un edifici on hi ha els vestidors i una zona de restauració, una pista poliesportiva descoberta i un camp de futbol 7 de terra.

Després d’encarregar un avantprojecte per estudiar i valorar les actuacions necessàries per a dur a terme l’ampliació de l’equipament, ara l’Ajuntament ha plantejat una proposta dividida en diferents fases, que compleix les necessitats tant del club com del veïnat.

El programa funcional contempla:

  • La coberta de l’actual pista poliesportiva.
  • L’ampliació de l’edifici existent, que inclourà més vestidors, un espai que acollirà un centre cívic/seu de districte i una zona de restauració. L'ampliació consistirà en la construcció d’una edificació d’aproximadament 1.000 m² de dues plantes, que es connectarà amb l’existent.
  • La construcció de pistes de pàdel.
  • La conversió de l’actual camp de futbol 7 en un camp de futbol 11, amb les mides reglamentàries (90 x 45 m).
  • L’adequació d’una zona d’aparcament a l’interior de la parcel·la.

El projecte té un cost total aproximat de 3.700.000 euros. Durant aquest mandat, el Govern municipal s’ha compromès a executar la coberta de la pista poliesportiva, amb un cost d’uns 400.000 euros. Segons el calendari previst, aquest any es licitarà la redacció del projecte de coberta, mentre que el primer semestre de 2022 és previst que es redacti i s’aprovi el projecte i que la licitació de les obres es dugui a terme durant el segon semestre de 2022. Si tot segueix aquests tempos, les obres es podrien executar el 2023.