Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’Ajuntament posa en marxa una pàgina a Facebook L’objectiu és establir un nou canal de comunicació amb la ciutadania i aprofundir en la proximitat i la comunicació directa que permet aquesta xarxa social https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

L’Ajuntament posa en marxa una pàgina a Facebook

L’objectiu és establir un nou canal de comunicació amb la ciutadania i aprofundir en la proximitat i la comunicació directa que permet aquesta xarxa social

La pàgina de Facebook de l’Ajuntament ja està activada.
La pàgina de Facebook de l’Ajuntament ja està activada

La pàgina de Facebook municipal ja està activa i, a partir d’ara, oferirà informació relativa a les activitats socials i culturals impulsades des del consistori així com s’informarà de totes les qüestions d’interès per a la ciutadania.

Per seguir les publicacions de la pàgina, cal fer clic a l’opció “m’agrada” a l’adreça www.facebook.com/AjuntamentdeRubi. D’una banda, es podrà seguir tota l’activitat i, de l’altra, hi ha la possibilitat de comentar i valorar aquestes publicacions així com enviar missatges directes als gestors del compte.

Des de la nova plataforma, es pot accedir als continguts de la resta de xarxes socials de l’Ajuntament: Twitter, Instagram i Youtube; i a la web municipal. Així doncs, aquesta eina aglutina tota la informació i material gràfic que genera la corporació municipal. Aquest és un pas més en en la voluntat d'ampliar i millorar la relació amb la ciutadania com ho va ser la posada en marxa de l'aplicaió per a dispositius mòbils, disponible a Google Play i Apple Store.

En definitiva, aquesta iniciativa vol esdevenir un canal bidireccional que faciliti la comunicació entre administració i ciutadania alhora que es converteixi en un aparador de la ciutat.