Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’Ajuntament posa en marxa una nova edició del programa ‘Fem Ocupació per a joves’ El 28 de desembre i el 3 de gener a les 11 h, el Servei Ocupació oferirà dues xerrades informatives per a les persones que hi estiguin interessades https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.svg

L’Ajuntament posa en marxa una nova edició del programa ‘Fem Ocupació per a joves’

El 28 de desembre i el 3 de gener a les 11 h, el Servei Ocupació oferirà dues xerrades informatives per a les persones que hi estiguin interessades

Les sessions informatives tindran lloc a l’edifici Rubí Desenvolupament (foto: Localpres).
Les sessions informatives tindran lloc a l’edifici Rubí Desenvolupament (foto: Localpres)

El Fem Ocupació per a Joves (FOJ) és un programa per a facilitar la inserció laboral de persones entre 18 i 29 anys, en situació d’atur i prioritàriament amb experiència laboral. El consistori ha rebut una subvenció de 127.600 euros per posar en marxa una nova edició d’aquesta proposta que combina la prospecció, l’orientació, l’acompanyament a la inserció i la formació per tal que 29 joves, principalment del municipi de Rubí, que estiguin a l’atur i que tinguin una formació d’ESO, batxillerat o un cicle de grau mig puguin trobar feina.

El FOJ identifica els llocs de treball que les empreses necessiten cobrir i ajusta la formació que s’ofereix als joves a les necessitats de les vacants. Així, les persones joves reben orientació i acompanyament en el procés de contractació i formació, i les companyies obtenen una subvenció equivalent al salari mínim interprofessional durant un màxim de sis mesos.

El Servei d’Ocupació ofereix els propers 28 de desembre i 3 de gener dues sessions informatives adreçades als i les joves interessats en el programa. Totes dues convocatòries són a les 11 h a l’edifici Rubí Desenvolupament, cal portar el currículum actualitzat.

El període d’execució del programa Fem Ocupació per a Joves és de 15 mesos, incloses les accions de prospecció i assessorament d’empreses.

Programa 30 Plus

El consistori engega el programa 30 plus que permet desenvolupar actuacions ocupacionals per afavorir la inserció laboral de persones en situació d'atur de 30 anys i més. Per formar-ne part, cal tenir més de 30 anys, estar en situació d’atur i tenir formació de nivell baix. El Servei d’Ocupació ofereix dimecres 28 de desembre una sessió informativa. Serà a les 11 h a l’edifici Rubí Desenvolupament.