Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’Ajuntament orienta sobre el procediment d’acreditació de competències professionals Les persones amb experiència professional però que no disposen de cap reconeixement que la certifiqui poden assessorar-se a través de Rubí Formació https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

L’Ajuntament orienta sobre el procediment d’acreditació de competències professionals

Les persones amb experiència professional però que no disposen de cap reconeixement que la certifiqui poden assessorar-se a través de Rubí Formació

Els interessats en el programa Acredita’t poden adreçar-se a Rubí Formació.
Els interessats en el programa Acredita’t poden adreçar-se a Rubí Formació

Els rubinencs amb experiència professional però sense cap reconeixement que la certifiqui poden adreçar-se a Rubí Formació (edifi Rubí+D) per informar-se sobre el programa Acredita’t, que ofereix la Generalitat de Catalunya. L’Ajuntament està reconegut per l’Institut Català de Qualificacions Professionals (ICQP) com a punt d’informació i orientació, amb personal habilitat, per donar suport a totes les persones interessades a acreditar les seves competències professionals.

El procediment d'avaluació i acreditació de competències professionals adquirides a través de l'experiència laboral o de vies no formals de formació permet a les persones que el segueixen assolir una certificació per a l'obtenció, segons correspongui, d'un certificat de professionalitat, d'un títol de formació professional o de totes dues coses. Aquest consta de quatre fases: informació i orientació (opcional), assessorament, avaluació (obligatòria) i acreditació (obligatòria).

El regidor de l’Àrea de Desenvolupament Econòmic Local, Rafael Güeto, ha destacat la utilitat que pot tenir el programa Acredita’t per a aquells rubinencs que disposen d’experiència professional però que fins ara no han pogut fer-la valer a l’hora de cercar feina: “Amb l’acreditació es facilita la inserció laboral d’aquestes persones, així com la seva promoció professional. Per això és important poder disposar a Rubí d’un punt d’informació sobre aquest procediment, dins les polítiques de foment de l’ocupabilitat dels rubinencs que estem desplegant a través de Rubí Formació”.

El punt d’informació Acredita’t de Rubí està obert de dilluns a dijous a de 8 a 14 h i de 16 a 18 h, i els divendres de 8 a 14 h. Per resoldre possibles dubtes, també hi ha disponible el correu electrònic .