Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’Ajuntament organitza una xerrada informativa sobre les preinscripcions a les escoles bressol municipals La conferència tindrà lloc el proper dimarts 28 d’abril a l’auditori de la Biblioteca Municipal Mestre Martí Tauler https://www.rubi.cat/ca/actualitat/noticies/l2019ajuntament-organitza-una-xerrada-informativa-sobre-les-preinscripcions-a-les-escoles-bressol-municipals/@@images/image/preview

L’Ajuntament organitza una xerrada informativa sobre les preinscripcions a les escoles bressol municipals

La conferència tindrà lloc el proper dimarts 28 d’abril a l’auditori de la Biblioteca Municipal Mestre Martí Tauler

Escola bressol La Bruna (foto: Lídia Larrosa).
Escola bressol La Bruna (foto: Lídia Larrosa)

El Servei d’Educació de l’Ajuntament de Rubí ha programat una xerrada informativa el 28 d’abril a les 18.30 h a l’auditori de la Biblioteca Municipal Mestre Martí Tauler amb l’objectiu d’aclarir dubtes sobre les preinscripcions a les escoles bressol municipals. Les famílies que vulguin assistir-hi podran disposar d’un servei gratuït d’acollida d’infants prèvia inscripció a través del correu electrònic educacio@ajrubi.cat o del telèfon 93 588 70 00 ext. 4503.

Les sol·licituds s’hauran de presentar al centre escollit entre el 4 i el 15 de maig. El dia 26 d’aquest mateix mes es publicaran les llistes provisionals d’admesos segons la puntuació aconseguida i les reclamacions es podran fer entre el 27 i el 29 de maig. El 9 de juny està prevista la publicació de la relació definitiva d’admesos, que podran formalitzar la matrícula del 10 al 15 de juny.

381 places públiques
Rubí disposa de tres escoles bressol municipals: Sol Solet (c. Joaquim Blume, 30), La Lluna (c. Barcelona, 67) i La Bruna (c. Calderón de la Barca, 4). Aquestes llars d’infants oferiran el proper curs un total de 381 places de servei escolar ordinari, 127 per centre, destinades a infants nascuts durant els anys 2013, 2014 i 2015. En tots els casos aquesta oferta es complementarà amb un servei de menjador i amb un servei d’acollida, pensat per garantir la cura i atenció dels infants abans i després del servei escolar.

El preu públic mensual de les escoles bressol municipals s’estableix mitjançant un sistema de tarifació social que té en compte el nivell de renda de la unitat familiar. A més, es contemplen bonificacions d’aquesta quota en els casos de famílies nombroses, monoparentals o amb una situació socioeconòmica desafavorida.

L'edat per accedir a les escoles bressol és a partir dels 4 mesos i fins als tres anys.