Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’Ajuntament organitza una trobada dels grups de gimnàstica de manteniment per acomiadar l’any La cita, que ha comptat amb una masterclass de zumba, entre d’altres, ha tingut lloc aquest divendres al matí al pavelló municipal de la Llana https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.svg

L’Ajuntament organitza una trobada dels grups de gimnàstica de manteniment per acomiadar l’any

La cita, que ha comptat amb una masterclass de zumba, entre d’altres, ha tingut lloc aquest divendres al matí al pavelló municipal de la Llana

Els grups de gimnàstica de manteniment s’han reunit aquest divendres al pavelló municipal de La Llana (foto: Localpres).
Els grups de gimnàstica de manteniment s’han reunit aquest divendres al pavelló municipal de La Llana (foto: Localpres)

L’Ajuntament de Rubí ha organitzat aquest divendres al matí una trobada amb els membres dels grups de gimnàstica de manteniment del programa “Esport per a tothom”. L’acte, en el qual hi han assistit unes 200 persones, entre elles l’alcaldessa de la ciutat, Ana María Martínez, el regidor d’Esports, Juan López, i la regidora de l’Àrea de Serveis a les Persones, Marta Garcia, ha comptat amb diverses activitats lúdiques i esportives.

El consistori ha celebrat aquesta trobada amb un doble objectiu: per acomiadar l’any i per posar en contacte els diferents grups que participen al programa i, d’aquesta manera, facilitar la seva continuïtat i fidelització. I és que únicament una activitat física regular i continuada pot aportar beneficis per a la salut.

El programa “Esport per a tothom”, que fa 24 anys que es duu a terme, enguany compta amb la participació d’unes 600 persones. En aquest sentit, l’alcaldessa ha destacat l’èxit del projecte: “En el moment en què la participació és la que és, que s’omplen tots els grups i que fa 24 anys que s’organitza aquesta activitat, podem parlar d’un programa exitós”. Ana María Martínez també ha assegurat que l’Ajuntament continuarà organitzant i donant suport a aquesta iniciativa, perquè respon a uns objectius vinculats a l’esport i a la salut que a nosaltres ens interessa que es puguin assolir”.

Carmen Fortes, una de les usuàries del programa, ha parlat de la seva experiència participant als grups de gimnàstica de manteniment: “Fa tres anys que em vaig apuntar i estic molt contenta. M’ho passo bé, faig esport, em cuido i tinc temps per mi dos dies a la setmana. [...] A més, hem fet un grupet”. Angi Gómez, una altra de les participants, també s’ha expressat en el mateix sentit: “Jo m’hi vaig apuntar quan em vaig jubilar, perquè m’agrada moure’m. Treballes la memòria, les abdominals, tots els tendons... ho belluguem tot. I és molt divertit, perquè fas moltes amistats. És una qualitat de vida que si et quedes a casa no la tens”.

Durant el matí s’ha programat una masterclass de zumba i activitats amb diferents materials de gimnàstica, com ara cercles i globus. Els assistents també han gaudit d’un aperitiu servit per l’alumnat del taller d’hostaleria del Servei d’Impuls a l’Ocupació (SIO).

24 edicions del programa Esport per a tothom
Aquest curs s’han format un total de 26 grups de gimnàstica de manteniment, repartits en torns de matí i de tarda, als quals hi participen unes 600 persones. Aquesta activitat, amb la qual es vol acostar l’activitat física als barris, s’adreça tant a dones com a homes, així com al col·lectiu de la gent gran. Aquest últim és el més nombrós, ja que 15 dels 26 grups estan integrats per persones grans. 

Imatges relacionades

A la trobada hi han participat unes 200 persones que participen als grups de gimnàstica de manteniment (foto: Localpres)
A la trobada hi han participat unes 200 persones que participen als grups de gimnàstica de manteniment (foto: Localpres)
15 dels 26 grups que s'han format aquest any estan integrats per persones grans (foto: Localpres)
15 dels 26 grups que s'han format aquest any estan integrats per persones grans (foto: Localpres)
Una de les activitats que s'han dut a terme durant la trobada ha estat un taller amb globus (foto: Localpres)
Una de les activitats que s'han dut a terme durant la trobada ha estat un taller amb globus (foto: Localpres)
L'alcaldessa, Ana María Martínez, s'ha adreçat als assistents a la trobada (foto: Localpres)
L'alcaldessa, Ana María Martínez, s'ha adreçat als assistents a la trobada (foto: Localpres)