Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’Ajuntament organitza un taller de prevenció del consum de drogues adreçat a alumnes de secundària 94 joves de l’Escola Maristes podran resoldre els seus dubtes sobre el tema en el marc de dues sessions que tindran lloc els dies 19 i 21 de maig https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.svg

L’Ajuntament organitza un taller de prevenció del consum de drogues adreçat a alumnes de secundària

94 joves de l’Escola Maristes podran resoldre els seus dubtes sobre el tema en el marc de dues sessions que tindran lloc els dies 19 i 21 de maig

El taller es fa a l'Escola Maristes (foto: Localpres).
El taller es fa a l'Escola Maristes (foto: Localpres)

El Servei de Salut Pública de l’Ajuntament ha programat un taller de prevenció del consum de drogues adreçat als alumnes de 4t d’ESO de l’Escola Maristes. Un total de 94 nois i noies d’aquest centre assistiran els propers 19 i 21 de maig a dues sessions que tenen com a objectiu promoure la reflexió al voltant de les drogues, fer responsables els joves de la seva salut i els seus consums, i donar-los eines per detectar quan es passa de l’ús a l’abús.

Durant el taller, es convidarà l’alumnat a exposar els seus dubtes i neguits en relació al consum de diferents substàncies però especialment del tabac, l’alcohol i el cànnabis. A la segona sessió, a més, els joves rebran la visita de membres de l’entitat Narcòtics Anònims, que els parlaran d’aquesta problemàtica des de la seva experiència personal.

Aquest taller de prevenció del consum de drogues, inclòs al Programa de prevenció de les addiccions del Servei de Salut Pública, es realitza amb la col·laboració del Servei d’Educació i de Narcòtics Anònims. L’activitat s’ofereix a tots els centres amb alumnat de 3r i 4t d’ESO, Cicles formatius de grau mig i PQPI-PTT (Programa de Qualificació Professional Inicial-Pla de Transició al Treball).