Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’Ajuntament ofereix una xerrada per a famílies que tenen infants amb TDAH La conferència tindrà lloc el dimecres 15 de juny a l’edifici Rubí Forma i, per assistir-hi, cal fer la inscripció al correu de l’Oficina d’Atenció a la Diversitat Funcional https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

L’Ajuntament ofereix una xerrada per a famílies que tenen infants amb TDAH

La conferència tindrà lloc el dimecres 15 de juny a l’edifici Rubí Forma i, per assistir-hi, cal fer la inscripció al correu de l’Oficina d’Atenció a la Diversitat Funcional

La xerrada tracta casos de TDAH diagnosticats o en sospita.
La xerrada tracta casos de TDAH diagnosticats o en sospita

El Servei de Diversitat Funcional de l’Ajuntament de Rubí organitza la ponència Abordatge del TDAH per a famílies, adreçada a mares i pares amb infants amb sospita o diagnòstic confirmat de trastorn per dèficit d’atenció i hiperactivitat. La xerrada tindrà lloc el 15 de juny a les 17 h a l’edifici Rubí Forma i, per assistir-hi, només cal formalitzar la inscripció prèviament a través del correu oadf@ajrubi.cat. Les places són limitades.

Montserrat Bermejo, psicòloga del Centre de Salut Mental Infantil i Juvenil de Rubí–Consorci Sanitari de Terrassa, facilitarà a les persones assistents estratègies d’abordatge del TDAH relacionades amb els seus símptomes, diagnòstic i intervenció. A més, desmuntarà alguns mites i falses creences, com ara que les dificultats d’atenció d’un infant són sempre indicadors d’un TDAH de base.

La xerrada Abordatge del TDAH per a famílies s’emmarca en la programació de l’Efecte E i forma part de les activitats de formació i sensibilització sobre la discapacitat adreçades a la població que es contemplen al Pla d'atenció integral a les persones amb discapacitat i diversitat funcional 2019-2022.

Objectius de Desenvolupament sostenible