Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’Ajuntament ofereix suport per tramitar la preinscripció escolar a les famílies que ho necessitin Cal demanar cita prèvia a través del web de l’Ajuntament especificant el tràmit “Suport a la preinscripció escolar”, que ja està operatiu https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

L’Ajuntament ofereix suport per tramitar la preinscripció escolar a les famílies que ho necessitin

Cal demanar cita prèvia a través del web de l’Ajuntament especificant el tràmit “Suport a la preinscripció escolar”, que ja està operatiu

L’OME en una imatge d’arxiu  (foto: Ajuntament de Rubí - Localpres).
L’OME en una imatge d’arxiu (foto: Ajuntament de Rubí - Localpres)

La preinscripció és única per a tots els centres públics i privats concertats d’infantil, primària i secundària, de 3 a 16 anys. El procediment es durà a terme en línia a través de la pàgina web del Departament d’Educació: la sol·licitud de preinscripció s’haurà de presentar en format telemàtic i quedarà confirmada amb el resguard de preinscripció retornat pel Departament d’Educació al correu electrònic facilitat.

Per consultes relacionades amb el procés  de preinscripció escolar del curs 2024-2025, l’Oficina Municipal d’Escolarització (OME) atén al correu electrònic ome@ajrubi.cat o al telèfon 935887000 (ext 6369). Durant el període de preinscripció del 6 al 20 de març, l’OME atendrà les persones que tinguin més dificultats per fer el tràmit de preinscripció en línia. Les famílies que ho necessitin ja poden demanar cita prèvia a través del web de l’Ajuntament especificant el tràmit “Suport a la preinscripció  escolar".

Les famílies també poden assistir a la xerrada Tot el que s’ha de saber per inscriure un infant de 3 anys que tindrà lloc el dimecres 6 de març a les 18 h a l’auditori de la Biblioteca Mestre Martí Tauler (c. Aribau, 5). La sessió anirà a càrrec de personal tècnic del Servei d’Educació de l’Ajuntament i dels Serveis Territorials d’Ensenyament al Vallès Occidental. Pel bon funcionament de la sessió, la xerrada es farà sense la presència  d’infants. Les famílies que ho necessitin, tenen a la seva disposició un servei de cangur gratuït al l’Espai Familiar Creixença que cal demanar a través del correu electrònic de l’Oficina Municipal d’Escolarització (OME) abans del 4 de març

Les famílies que hagin de formalitzar la preinscripció escolar dels seus fills o filles trobaran tota la informació sobre les diferents escoles i instituts de la ciutat a través de la Guia de l’educació 2024-2025, que el consistori edita anualment coincidint amb la programació de les jornades de portes obertes. Per facilitar l’accés de tota la informació de les jornades dels diferents centres, el consistori recull les opcions que ofereixen escoles i instituts a l’apartat Portes Obertes 2024 – 2025 del web municipal.

Educació secundària

El Servei d’educació de l’Ajuntament i els Serveis Territorials d’Ensenyament al Vallès Occidental també ofereixen dues xerrades informatives les famílies que hagin de fer la preinscripció per l’etapa d’educació secundària (ESO). Tindran lloc dimarts 27 de febrer i dijous 29 de febrer a les 18 h, a l’auditori de l’edifici Rubí Forma. Cal inscriure’s prèviament en aquest enllaç.

L’adscripció és un criteri prioritari en el pas a secundària. La correspondència de centres de primària adscrits a secundària és:

Escoles de primària

Instituts adscrits

Joan Maragall, Ramon Llull i Rivo Rubeo

Duc de Montblanc i J. V. Foix

Pau Casals i Schola

Duc de Montblanc, L'Estatut, La Serreta i J. V. Foix

Torre de la Llebre

Duc de Montblanc, J. V. Foix i Torrent dels Alous

Vint-i-cinc de Setembre, Montessori, Mossèn Cinto Verdaguer i Ca n'Alzamora

L'Estatut, La Serreta i Torrent dels Alous

Escola del Bosc

L'Estatut, La Serreta, Torrent dels Alous i IE Teresa Altet

 

Objectius de Desenvolupament sostenible