Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’Ajuntament obre l’agenda web municipal a la participació d’entitats i comerços locals A partir d'ara, www.rubi.cat/agenda recollirà tant les activitats municipals com les propostes organitzades per la ciutadania https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.svg

L’Ajuntament obre l’agenda web municipal a la participació d’entitats i comerços locals

A partir d'ara, www.rubi.cat/agenda recollirà tant les activitats municipals com les propostes organitzades per la ciutadania

La voluntat del Consistori és oferir una agenda de ciutat completa als rubinencs i les rubinenques (foto: Ajuntament de Rubí).
La voluntat del Consistori és oferir una agenda de ciutat completa als rubinencs i les rubinenques (foto: Ajuntament de Rubí)

L’Ajuntament de Rubí posa a disposició de les entitats, comerços i partits locals un formulari web per tal que puguin publicar les seves activitats a l’agenda web municipal. El Consistori vol aglutinar en un mateix portal tant els esdeveniments que organitzen els diferents serveis com les propostes de la ciutadania, amb l’objectiu d’elaborar una agenda de ciutat completa.

Busquem la complicitat del teixit associatiu i comercial rubinenc per elaborar una agenda de ciutat on quedi palesa la qualitat de la vida social i associativa de Rubí. El nostre objectiu és poder compartir esdeveniments rellevants i de notorietat que siguin exemples de convivència i servei públic”, ha explicat l’alcaldessa, Ana María Martínez Martínez.

Amb l’agenda de ciutat es pretén difondre tots aquells esdeveniments d’interès general que siguin oberts a la lliure concurrència i participació ciutadana i que tinguin rellevància pública en una data concreta en el temps.

Així, es publicaran les activitats organitzades per entitats o associacions de caire cultural, esportiu, associatiu, lúdic, mediambiental, social, solidari, etc. donades d’alta al Registre d’entitats ciutadanes (REC) o amb activitat reconeguda a Rubí; les propostes promogudes per particulars, entitats de dret privat, comerços o establiments amb domicili social a Rubí, si celebren accions dins el municipi que siguin obertes al públic en general (inauguracions d’establiments, commemoracions, etc.); i les accions impulsades pels grups polítics que siguin d’interès general, sempre que respectin els drets humans i evitin continguts ofensius o lesius amb els drets fonamentals.

Les activitats de l’agenda de ciutat hauran de mantenir el respecte i no ofendre ni atemptar contra la dignitat d’altres persones; no tenir com a objectiu enganyar, desorientar o estafar la ciutadania; no violar cap llei de drets d’autoria i de propietat intel·lectual i no ser contingut promocional o brossa (spam).

Per incloure esdeveniments a l’agenda de ciutat, caldrà omplir el formulari d’inscripció i acceptar les normes d’ús. Els/les moderadors/es web publicaran el contingut després de fer-ne la corresponent revisió.

El portal www.rubi.cat es va renovar el passat mes de juliol, amb la voluntat de presentar els continguts d’una manera més estructurada i visualment més atractiva. Ara, la web municipal fa un salt qualitatiu a l’integrar les propostes ciutadanes a l’agenda de la ciutat.