Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’Ajuntament obre el termini de consulta pública sobre l’ordenança municipal reguladora del procediment de verificació de pisos buits La ciutadania pot fer les seves aportacions fins al 25 de maig a través de correu electrònic https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

L’Ajuntament obre el termini de consulta pública sobre l’ordenança municipal reguladora del procediment de verificació de pisos buits

La ciutadania pot fer les seves aportacions fins al 25 de maig a través de correu electrònic

L’Ajuntament obre el termini de consulta pública sobre l’ordenança municipal reguladora del procediment de verificació de pisos buits.

L’Ajuntament ha obert aquest dilluns 7 de maig i fins al 25 de maig un procés de consulta pública per tal que la ciutadania pugui realitzar aportacions per a la redacció d’una nova Ordenança reguladora sobre la verificació d’habitatges buits. El Consistori està treballant en aquest nou reglament municipal amb l’objectiu de mobilitzar els immobles que es troben desocupats. La regidora de Serveis a les Persones, Marta García, ha explicat que el coneixement del parc d’habitatges buits, o sense ningú empadronat, a Rubí és un primer pas per resoldre la demanda d’habitatge a la ciutat. “És important que el consistori reguli les accions pertinents per a conèixer quins immobles de la ciutat es troben en desús, per tal de poder mobilitzar-los per l’ incompliment de l’ús social dels habitatges” exposa García.

Així, l’Ajuntament de Rubí té la voluntat d’aprovar una ordenança que reguli el procediment per a la verificació del parc d’habitatges buits de la ciutat. D’aquesta manera, s’establirà un procediment a seguir a través del qual es pugui comprovar que un immoble de la ciutat es troba buit i sense ús.

D’acord amb l’article 133.1 de la Llei 39/2015, d’1 d’octubre, del procediment administratiu comú, s’obre un termini de consulta pública prèvia durant 15 dies hàbils a partir de la publicació d’aquest anunci per tal que qui vulgui pugui fer les aportacions o suggeriments oportuns a l’ordenança en relació als següents aspectes:

  • Els problemes que es pretenen solucionar amb aquesta ordenança
  • La necessitat i oportunitat de la seva aprovació
  • Els objectius de la norma
  • Les possibles solucions alternatives reguladores i no reguladores.

Les aportacions ciutadanes es poden remetre a través de correu electrònic a l’adreça habitatge@rubi.cat entre el 7 i el 25 de maig.