Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’Ajuntament obre el període per sol·licitar subvencions per a la millora del comerç Els ajuts cobreixen la meitat del cost de l’actuació fins a un màxim de 1.000 € i es poden demanar fins al 22 de juny https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

L’Ajuntament obre el període per sol·licitar subvencions per a la millora del comerç

Els ajuts cobreixen la meitat del cost de l’actuació fins a un màxim de 1.000 € i es poden demanar fins al 22 de juny

Els comerciants tenen temps fins al 22 de juny per optar a les subvencions (foto: Localpres).
Els comerciants tenen temps fins al 22 de juny per optar a les subvencions (foto: Localpres)

L’Ajuntament de Rubí ha obert el període per sol·licitar les subvencions per a la millora del comerç, dotades amb un pressupost total de 33.000 euros. Mitjançant aquesta convocatòria, el Consistori subvenciona la meitat del cost de l’actuació fins a un màxim de 1.000 euros.

Els comerços poden optar a una sola de les cinc línies d’ajudes que es contemplen: renovació exterior, incloses modificacions de la façana comercial, retolacions, senyalitzacions exteriors a la façana, aparadors i substitució de tancaments exteriors opacs; renovació interior, com ara modificacions de la retolació o senyalització interior, del taulell, de la zona d’atenció al client i de la zona d’exposició dels productes; introducció de noves tecnologies; difusió comercial, entesa com l’edició de material divulgatiu sobre l'establiment i l'activitat empresarial que s'hi desenvolupa; i supressió de barreres arquitectòniques.

Els establiments han d’estar ubicats en planta baixa i dins la trama consolidada de Rubí, actius en el moment de presentar la sol·licitud i han de respondre a alguna de les tipologies contemplades en la relació d’epígrafs de la convocatòria.

Si l’actuació per a la qual s’ha demanat la subvenció ja s’ha realitzat en el moment de presentar la sol·licitud, el seu cost serà l’acreditat. Si encara està pendent, es prendrà com a referència el cost pressupostat. En aquest cas, el termini màxim de justificació serà el 31 de gener de 2019 i les  actuacions s'hauran de justificar mitjançant factures i justificants de pagament.

Els impresos de sol·licitud es poden descarregar de l’apartat de tràmits de la Seu electrònica de l’Ajuntament i, juntament amb la resta de documentació requerida, cal formalitzar la petició a la Finestreta Única Empresarial (FUER) a la Masia de Can Serra (C/ de Can Serra, 3. PAE CIT 5B La Llana) o a qualsevol de les Oficines d’Atenció al Ciutadà (al centre al c. Narcís Menard, o a les Torres a la rambleta Joan Miró, s/n).