Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’Ajuntament obre el període per demanar ajudes per a la millora del comerç local Les subvencions cobreixen la meitat del cost de l’actuació fins a un màxim de 1.000 € i es poden demanar del 3 de juny fins al 2 de juliol https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

L’Ajuntament obre el període per demanar ajudes per a la millora del comerç local

Les subvencions cobreixen la meitat del cost de l’actuació fins a un màxim de 1.000 € i es poden demanar del 3 de juny fins al 2 de juliol

Els establiments han d’estar ubicats en planta baixa i dins la trama consolidada de Rubí, actius en el moment de presentar la sol·licitud (foto: Ajuntament de Rubí - Localpres).
Els establiments han d’estar ubicats en planta baixa i dins la trama consolidada de Rubí, actius en el moment de presentar la sol·licitud (foto: Ajuntament de Rubí - Localpres)

L’Ajuntament de Rubí obre aquest dijous 3 de juny el període per sol·licitar les subvencions per a la millora del comerç. Mitjançant aquesta convocatòria, el Consistori subvenciona la meitat del cost de l’actuació fins a un màxim de 1.000 euros amb l’objectiu de millorar la competitivitat del comerç urbà de la ciutat i adaptar-se a les tendències actuals del mercat.

Els comerços poden optar a una sola de les cinc línies d’ajudes que es contemplen: renovació exterior, incloses modificacions de la façana comercial, retolacions, senyalitzacions exteriors a la façana, aparadors i substitució de tancaments exteriors opacs; renovació interior, com ara modificacions de la retolació o senyalització interior, del taulell, de la zona d’atenció al client i de la zona d’exposició dels productes; introducció de noves tecnologies; difusió comercial, entesa com l’edició de material divulgatiu sobre l'establiment i l'activitat empresarial que s'hi desenvolupa; i supressió de barreres arquitectòniques.

Els establiments han d’estar ubicats en planta baixa i dins la trama consolidada de Rubí, actius en el moment de presentar la sol·licitud i han de respondre a alguna de les tipologies contemplades en la relació d’epígrafs de la convocatòria.

Si l’actuació per a la qual s’ha demanat la subvenció ja s’ha realitzat en el moment de presentar la sol·licitud, el seu cost serà l’acreditat. Si encara està pendent de realitzar-se, es prendrà com a referència el cost pressupostat. En aquest cas, el termini màxim de justificació serà el 31 de gener de 2022 i les actuacions s'hauran d’acreditar mitjançant factures i justificants de pagament.

Els impresos de sol·licitud s’han de descarregar de l’apartat de tràmits de la Seu Electrònica i juntament amb la resta de la documentació requerida, cal presentar la sol·licitud, també per via telemàtica, entre el 3 de juny i el 2 de juliol, inclosos. Per a més informació i suport telefònic, podeu trucar a la  Finestreta Única Empresarial (FUER) al telèfon 93 588 70 00; extensions 1402, 1403 i 1442.

El Consistori té previst un pressupost total de 40.000 euros per a aquestes subvencions.