Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’Ajuntament millora Sant Muç mitjançant dues actuacions a l’espai públic El consistori està construint una nova àrea d’esbarjo a la urbanització i la setmana vinent iniciarà les obres d’adequació del carrer Avellaners https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.svg

L’Ajuntament millora Sant Muç mitjançant dues actuacions a l’espai públic

El consistori està construint una nova àrea d’esbarjo a la urbanització i la setmana vinent iniciarà les obres d’adequació del carrer Avellaners

En aquest solar ubicat a l’av. Can Tapis s’hi construeix una nova àrea d’esbarjo per al veïnat.
En aquest solar ubicat a l’av. Can Tapis s’hi construeix una nova àrea d’esbarjo per al veïnat

El Pla d’inversions que impulsa l’Ajuntament inclou dos projectes que tenen com a escenari Sant Muç. D’una banda, el consistori està executant la construcció d’una nova àrea d’esbarjo a l’avinguda Can Tapis que, entre d’altres, inclourà un parc infantil. I, de l’altra, la setmana vinent té previst engegar l’adequació del carrer dels Avellaners, un dels principals accessos de la urbanització.

La nova àrea d’esbarjo s’ubicarà en un solar situat a la confluència entre l’avinguda de Can Tapis i el carrer de les Aigües. Aquesta actuació, que es preveu que estigui enllestida d’aquí a uns tres mesos, permetrà dotar aquest terreny d’un parc infantil, una pista poliesportiva, una zona d'estada i de pícnic, un espai d’aparcament per als usuaris, enllumenat, mobiliari urbà i una font.

A la pista poliesportiva s’hi col·locarà una porteria de futbol en un extrem i una cistella de bàsquet a l’altre, amb l’objectiu de donar servei al major nombre d'usuaris possible de totes les edats. Pel que fa al parc infantil, es preveu un espai multiactivitat destinat a usuaris d'edats compreses entre els 2 i els 15 anys, en funció dels diferents jocs.

La voluntat és oferir al veïnat de Sant Muç una àrea per a l’esbarjo, on es podrà desenvolupar activitat física, de lleure i de relació entre els usuaris i usuàries”, ha explicat l’alcaldessa, Ana María Martínez. Les obres, amb un pressupost de 147.027,09 euros, les duu a terme Artea Mediambient SL.

Paral·lelament, l’Ajuntament també iniciarà la setmana vinent la millora del carrer dels Avellaners, unes obres amb una durada prevista de dos mesos. Els treballs consistiran a crear una nova vorera en aquesta via, a reorganitzar la cruïlla amb el camí d’Ullastrell i crear un pendent més suau.

Mentre s’executi aquesta actuació, el carrer dels Avellaners quedarà tallat al trànsit. Com a itinerari alternatiu, es proposa accedir a la urbanització pel carrer de Can Bosc. L’empresa que realitza aquestes tasques és Hercal Diggers, S.L., amb un import d’adjudicació de 212.747,83 euros.