Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’Ajuntament millora les voreres i la calçada de tres urbanitzacions Les obres se centren a Vallespark, Can Mir i Castellnou i ascendeixen a 224.500 euros https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

L’Ajuntament millora les voreres i la calçada de tres urbanitzacions

Les obres se centren a Vallespark, Can Mir i Castellnou i ascendeixen a 224.500 euros

Entre d’altres, s’actuarà a Castellnou (foto: Ajuntament).
Entre d’altres, s’actuarà a Castellnou (foto: Ajuntament)

Aquest dimarts s’inicia un paquet d’actuacions de millora a les urbanitzacions, en el marc del Pla d’Inversions Financerament Sostenibles, que ascendeix a uns 224.500 euros. Les obres es concentraran a Vallespark, Can Mir i Castellnou i consistiran principalment en l’asfaltatge de carrers i la renovació de voreres.

En aquest mandat que encetem, tenim la voluntat de donar un nou impuls a la millora de l’espai públic i donar resposta a les demandes dels veïns i veïnes que viuen a les urbanitzacions. Per això hem creat el nou Servei de Manteniment d’Urbanitzacions”, ha explicat l’alcaldessa, Ana María Martínez.

Els primers projectes que s’executaran són els que afecten les urbanitzacions de Can Mir ─amb un pressupost de 72.819,08 euros─ i Vallespark ─per un import de 74.192,77 euros─. Els treballs a Castellnou, dotats amb 77.564,53 euros, és previst que s’iniciïn el 25 de juny.

L’objectiu d’aquestes actuacions, que duu a terme l’empresa PABASA EUROASFALT SA, és millorar l’estat actual de la via pública en aquestes zones de la ciutat, solucionant les deficiències existents. Les accions de millora se centren en voreres i calçada, de manera que la superfície de pas a les voreres sigui el més regular possible, evitant els forats, les peces aixecades, la presència d’herbes i d’esllavissades. Pel que fa a la calçada, l’objectiu és que presenti la regularitat necessària per a poder circular en condicions adequades. Així, cal arranjar les zones amb flonjalls, les zones amb fissures i les zones que presenten aixecaments.

Les actuacions que es duran a terme seran les següents: enderrocs de paviment, reparació puntual de la capa de rodadura de la calçada, reparació de vorera, segellat de fissures longitudinals a la calçada, reposicionament de tapes a la calçada, desbrossada i neteja de voreres i execució de murs de tancament.

El termini previst per a l’execució de les obres a Vallespark és d’un parell de setmanes i a Can Mir, d’unes tres setmanes. En el cas de Castellnou, l’actuació s’enllestirà previsiblement en una setmana. Al darrer trimestre de l’any és previst que també s’actuï a Can Solà i Can Barceló.