Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’Ajuntament millora l’asfalt de diversos carrers de sis polígons industrials per fer-los més competitius Les obres es duran a terme als PAE Can Rosés, Carretera de Terrassa i La Llana (CIT5) i Can Jardí, Cova Solera i Ca n’Alzamora (CIT1) https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

L’Ajuntament millora l’asfalt de diversos carrers de sis polígons industrials per fer-los més competitius

Les obres es duran a terme als PAE Can Rosés, Carretera de Terrassa i La Llana (CIT5) i Can Jardí, Cova Solera i Ca n’Alzamora (CIT1)

Una de les vies on s’actuarà és l’avinguda de Can Sucarrats, al PAE Cova Solera.
Una de les vies on s’actuarà és l’avinguda de Can Sucarrats, al PAE Cova Solera

L’Ajuntament de Rubí renovarà el ferm de diversos carrers del CIT1 i del CIT5 en el marc del Pla d’inversions financerament sostenible 2014-2015. Les obres als PAE Can Rosés, Carretera de Terrassa i La Llana (CIT5) començaran la setmana vinent, mentre que els treballs als PAE Can Jardí, Cova Solera i Ca n’Alzamora (CIT1) s’iniciaran a principis d’octubre.

Les obres al CIT5 les durà a terme l’empresa Asfaltos Augusta SL amb un pressupost de 453.512,52 euros i es concentraran als següents carrers: els laterals de l’avinguda de Can Rosés, els laterals de la C-1413 ─el tram de la carretera de Sabadell comprès entre el Pinar i l’avinguda de Can Rosés─, la carretera de Terrassa ─des de la rotonda de la carretera de Sabadell fins a l’avinguda de l’Estatut─ i l’avinguda de La Llana i el carrer del Pont de Can Claverí. Els treballs, que és previst que s’iniciïn la setmana vinent, consistiran en reformar els trams de paviment més deteriorats d’aquests carrers. Es reforçarà l’asfalt, així com la senyalització horitzontal.

Aquesta actuació comportarà talls puntuals de trànsit i la corresponent desviació dels vehicles. Totes les afectacions viàries seran senyalitzades degudament. Les obres a la carretera de Terrassa i als laterals de la C-1413 s’executaran durant la nit per tal de minimitzar les possibles incidències en la circulació.

D’altra banda, a principis d’octubre és previst que s’iniciïn les obres de millora de l’asfalt de vuit carrers del CIT1. Els carrers que s’arranjaran són els següents: Schumann, Carcassi, Verdi, Beethoven, Puccini i Txaikovski (PAE Can Jardí), Ca n’Alzamora (PAE Ca n’Alzamora) i avinguda de Can Sucarrats (PAE Cova Solera). Pavimentos Barcelona SA serà l’encarregada d’executar els treballs, amb un import d’adjudicació de 421.037,65 euros.

Aquestes obres també comportaran talls puntuals de trànsit i la desviació dels vehicles pels carrers del voltant.

Amb aquesta actuació, el consistori vol contribuir a augmentar la competitivitat de les empreses que estan ubicades en aquests polígons. “El teixit industrial és un motor econòmic de la nostra ciutat, essencial per a la generació d’ocupació. Però, per tal que les nostres empreses puguin ser viables i competir als mercats, cal que els polígons estiguin en el millor estat possible. Un dels compromisos d’aquest govern és fer-hi les actuacions necessàries perquè les firmes desenvolupin la seva activitat en condicions adequades”, ha explicat el regidor responsable de l’Àrea de Desenvolupament Econòmic Local, Rafael Güeto. Amb aquest mateix objectiu, el consistori ha presentat recentment un Pla de xoc de neteja que contempla actuacions específiques als polígons, on es reforçarà la neteja manual, especialment als marges i als racons dels vials.