Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’Ajuntament millora l’asfalt de diversos carrers de les urbanitzacions de Can Solà i Can Barceló Els treballs, inclosos al Pla d’inversions financerament sostenibles, ja s’han executat per un import total d’uns 75.000 euros https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.svg

L’Ajuntament millora l’asfalt de diversos carrers de les urbanitzacions de Can Solà i Can Barceló

Els treballs, inclosos al Pla d’inversions financerament sostenibles, ja s’han executat per un import total d’uns 75.000 euros

Les tasques d’asfaltatge han permès millorar l’estat del ferm de diversos carrers (foto: Ajuntament de Rubí – Localpres).
Les tasques d’asfaltatge han permès millorar l’estat del ferm de diversos carrers (foto: Ajuntament de Rubí – Localpres)

L’Ajuntament ha realitzat recentment uns treballs d’asfaltatge puntual a les urbanitzacions de Can Solà i Can Barceló. Les tasques, que formen part del Pla d’inversions financerament sostenibles (PIFS), van arrencar de forma simultània a mitjans de desembre i ja estan totalment enllestides.

Els carrers que s’han asfaltat són els de Can Barceló, Desmond Tutú, Willy Brant, Sean Mac Bride, Tenzu Gyatsolo, Dalai Lama i Rigoberta Menchú, a la urbanització de Can Barceló. Pel que fa a Can Solà, s’ha actuat als carrers de Jacint Benavent, José Echegaray, Herman Hesse, Ernest Hemingway i al camí de Can Feliu.

Les obres a Can Barceló les ha executat l’empresa Novantia Integral, SA per un import de 26.615,15 euros, mentre que els treballs a Can Solà han anat a càrrec de l’empresa COPCISA, SA, amb un pressupost de 48.344,78 euros.