Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’Ajuntament instal·la un semàfor davant del Cementiri per millorar la seguretat de les persones que visiten l’equipament Les obres, que estan incloses al Pla d’inversions financerament sostenible 2014-2015, s’inicien aquesta setmana https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.svg

L’Ajuntament instal·la un semàfor davant del Cementiri per millorar la seguretat de les persones que visiten l’equipament

Les obres, que estan incloses al Pla d’inversions financerament sostenible 2014-2015, s’inicien aquesta setmana

Amb la instal·lació d’aquest semàfor es vol millorar la seguretat dels vianants en aquest punt.
Amb la instal·lació d’aquest semàfor es vol millorar la seguretat dels vianants en aquest punt

L’Ajuntament de Rubí inicia a finals d’aquesta setmana les obres de millora del creuament de la C-1413 a l’alçada del Cementiri municipal. Aquesta actuació, que forma part del Pla d’inversions financerament sostenible 2014-2015, ha estat adjudicada a l’empresa Sociedad Española de Construcciones S.L. per un import de 48.295,53 euros. Els treballs tenen una durada prevista d’un mes.

Les obres consisteixen principalment en la instal·lació d’un semàfor en aquesta via, just davant del Cementiri. Amb aquesta actuació es vol facilitar l’accés a l’equipament, millorant la seguretat de les persones que visiten el Cementiri respecte els vehicles que circulen per la C-1413.

A banda de col·locar el semàfor, també es crearan els guals de vianants pertinents i s’instal·larà la senyalització horitzontal i vertical necessària.

Mentre durin els treballs, i de forma puntual, la circulació de vehicles es podrà veure alterada. En tot moment, però, es garantirà el pas en ambdós sentits.