Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’Ajuntament instal·la un ascensor a l’Escola Pau Casals per fer accessible l’equipament Les obres, que es duen a terme a l’estiu per no interferir en l’activitat del centre, també contemplen l’eliminació de barreres arquitectòniques https://www.rubi.cat/ca/actualitat/noticies/l2019ajuntament-instal-la-un-ascensor-a-l2019escola-pau-casals-per-fer-accessible-l2019equipament/@@images/image/preview

L’Ajuntament instal·la un ascensor a l’Escola Pau Casals per fer accessible l’equipament

Les obres, que es duen a terme a l’estiu per no interferir en l’activitat del centre, també contemplen l’eliminació de barreres arquitectòniques
Les obres pretenen millorar l’accessibilitat a l’Escola Pau Casals (foto: César Font).
Les obres pretenen millorar l’accessibilitat a l’Escola Pau Casals (foto: César Font)

Ja estan en marxa les obres per millorar l’accessibilitat a l’Escola Pau Casals. Els treballs consisteixen en la instal·lació d’un ascensor i l’eliminació de les barreres arquitectòniques en aquest equipament, per tal de fer accessible les diferents plantes a les persones amb mobilitat reduïda. Les tasques van començar el passat 2 de juliol i s’allargaran previsiblement unes 13 setmanes. El consistori ha optat per dur a terme aquesta actuació a l’estiu amb la voluntat d’interferir el mínim possible en l’activitat de l’escola.

L’objectiu és dotar el centre educatiu d’un recorregut accessible des de la seva entrada fins a tots els espais de l’edifici, mitjançant la instal·lació de sistemes de transport automatitzats i la supressió d’altres barreres arquitectòniques.

Així, s’instal·larà un ascensor que comuniqui les dues plantes superiors amb la planta baixa, es col·locaran dues plataformes salva-escales als desnivells de la P1, es modificarà i ampliarà el magatzem de material de la sala polivalent, s’obrirà una porta entre el passadís i el pati posterior que dona al carrer Magallanes, es refarà i pavimentarà de nou la vorera perimetral de la part del davant del centre, s’eliminaran els desnivells als porxos d’accés i es repavimentarà amb formigó la part posterior de l’edifici, a tocar de l’entrada del carrer Magallanes.

Les obres les executa l’empresa Civil Stone, S.L per un import de 131.485,86 euros.