Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’Ajuntament inicia obres de millora a tres punts del polígon de Cova Solera Els treballs, que s’iniciaran el 16 de febrer, inclouran la construcció de murs, el tancament de parcel·les i la urbanització d’un aparcament https://www.rubi.cat/ca/actualitat/noticies/l2019ajuntament-inicia-obres-de-millora-a-tres-punts-del-poligon-de-cova-solera/@@images/image/preview

L’Ajuntament inicia obres de millora a tres punts del polígon de Cova Solera

Els treballs, que s’iniciaran el 16 de febrer, inclouran la construcció de murs, el tancament de parcel·les i la urbanització d’un aparcament

Una de les parcel·les afectades per les obres.
Una de les parcel·les afectades per les obres

L’Ajuntament de Rubí iniciarà el proper dilluns 16 de febrer tot un seguit d’obres vinculades al Projecte de reurbanització parcial del polígon de Cova Solera. Es tracta d’actuacions puntuals que afecten tres àmbits diferents:

  • Entre el carrer Luxemburg i l’avinguda de Cova Solera: es restituiran els murs de contenció de la parcel·la i es farà un tancament metàl·lic.
  • Entre els carrers Luxemburg i París: es construirà un mur de contenció i tancament de la parcel·la, i es farà un tancament metàl·lic.
  • Entre els carrers Londres i Amsterdam i l’avinguda de Can Sucarrats: s’urbanitzarà un aparcament públic.

En els dos primers casos, les actuacions es basen en la consolidació de talussos i la construcció de murs a tocar de la via pública, amb l’objectiu de garantir la seguretat dels vianants i els vehicles i prevenir qualsevol problema. La tercera actuació consisteix en l’adequació d’un aparcament públic a l’avinguda de Can Sucarrats que podrà donar cabuda a aquells vehicles lleugers que estacionen actualment als marges del vial. La importància d’aquesta avinguda requeria una intervenció urgent per tal d’adaptar-la a les necessitats actuals.

Les obres, amb un import de 225.449 euros, han estat adjudicades a l’empresa Vialitat i Serveis, SL (VIALSER). La seva durada prevista és de dos mesos, durant els quals no es preveuen restriccions de trànsit.