Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’Ajuntament inicia les obres per cobrir la tribuna del camp de futbol de Can Fatjó El Consistori està arranjant diversos equipaments esportius de la ciutat en el marc del Pla d’inversions https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

L’Ajuntament inicia les obres per cobrir la tribuna del camp de futbol de Can Fatjó

El Consistori està arranjant diversos equipaments esportius de la ciutat en el marc del Pla d’inversions

La tribuna del CF Can Fatjó es cobrirà per oferir ombra a la part central de la grada (foto: Ajuntament de Rubí).
La tribuna del CF Can Fatjó es cobrirà per oferir ombra a la part central de la grada (foto: Ajuntament de Rubí)

L’Ajuntament de Rubí ha iniciat aquesta setmana les obres del projecte de coberta de la tribuna del CF Can Fatjó, inclòs al Pla d’inversions financerament sostenible (PIFS). Els treballs tenen una durada prevista de tres mesos i permetran millorar el confort de la instal·lació esportiva.

L’actuació consisteix en la construcció d'una coberta que doni ombra a la part central de la grada del CF Olímpic Can Fatjó, alhora que també protegeixi del sol i la pluja els accessos als vestidors i al bar. L’empresa que executa els treballs és Serveis Integrals 360 Plus, SL per un import de 362.779,85 euros.

A banda d’aquest projecte, el Consistori també està arranjant i millorant altres equipaments esportius, com ara les pistes del Club Petanca Santa Rosa, l’skateparkel camp de futbol del 25 de Setembreles pistes de petanca de Cova Solera ─aquestes últimes ja finalitzades─, entre d’altres.