Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El camp de futbol del 25 de Setembre disposarà en un futur d’un nou edifici que aglutinarà diferents serveis Ara s’han iniciat les obres de traslladat del bar i dels vestidors per deixar espai a la nova construcció https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

El camp de futbol del 25 de Setembre disposarà en un futur d’un nou edifici que aglutinarà diferents serveis

Ara s’han iniciat les obres de traslladat del bar i dels vestidors per deixar espai a la nova construcció

Imatge virtual del nou edifici de serveis del camp de futbol del 25 de Setembre (foto: Ajuntament).
Imatge virtual del nou edifici de serveis del camp de futbol del 25 de Setembre (foto: Ajuntament)

Aquesta setmana ha arrencat la primera fase del projecte de millora del camp de futbol del 25 de Setembre. L’objectiu d’aquesta actuació és dotar aquesta instal·lació esportiva d’un nou edifici que aglutini els diferents serveis existents, que ara s'ubiquen en mòduls prefabricats.

La primera fase dels treballs, inclosa al Pla d’inversions financerament sostenible (PIFS), consisteix en traslladar els actuals mòduls que acullen els vestidors, els lavabos i el servei de bar a una altra zona del camp. Això permetrà alliberar l’espai que ocupen actualment, on en un futur s’hi construirà el nou edifici, i a la vegada garantirà el correcte funcionament de les activitats actuals del camp. La nova construcció, a banda dels serveis existents, també acollirà una zona de gimnàs per complementar els entrenaments del club, així com un local social per a l’Associació de Veïns del Vint-i-cinc de Setembre.

Prèviament al trasllat dels mòduls, ara s’ha començat a realitzar una plataforma sobre el talús on s’ubicaran aquestes estructures de manera provisional, amb l’objectiu de regularitzar el perímetre del camp i habilitar aquest espai eventual.

Les obres, que duu a terme l’empresa Iberland, Inmuebles y Reformas SL per un import de 181.765,93 euros, tenen un termini d’execució de tres mesos.