Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’Ajuntament inicia les obres d’arranjament exterior de l’Ateneu Municipal Durant els primers quinze dies d’aquesta actuació, l’accés a l’equipament es realitzarà pel carrer Nou https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.svg

L’Ajuntament inicia les obres d’arranjament exterior de l’Ateneu Municipal

Durant els primers quinze dies d’aquesta actuació, l’accés a l’equipament es realitzarà pel carrer Nou

Les obres permetran millorar els accessos a l’edifici .
Les obres permetran millorar els accessos a l’edifici

L’Ajuntament ha iniciat aquest dilluns les obres d’arranjament exterior de l’Ateneu Municipal, uns treballs que és previst que s’allarguin unes quatre setmanes. Aquesta actuació té per objectiu millorar els accessos a l’edifici, així com arranjar els murs exteriors del recinte. Aquestes tasques no comportaran afectacions al trànsit, però durant aquests primers quinze dies l’accés a l’equipament es realitzarà pel c. Nou.

Les obres consisteixen en instal·lar nou paviment de formigó al perímetre d’entrada, similar a l’existent a les altres dues façanes; pintar el mur exterior i netejar el trencadís dels pinacles de l’entrada; fer un repàs a les portes d’accés dels carrers Nou i Xile, amb nou pany, reparació de perfils i xapes i pintat del conjunt; netejar i pintar la balustrada del pati i reparar les fissures al fals sostre de dues sales interiors.

Mentre durin els treballs, que executa l’empresa Nova Dinàmica amb un cost total d’11.453,86 euros, les activitats programades a l’Ateneu es reubicaran dins l’edifici, en funció d’on s’estigui actuant.