Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’Ajuntament inicia la construcció de les noves pistes poliesportives de Cova Solera L’equipament tindrà una superfície construïda d’uns 1.700 m2 i disposarà d’una pista coberta per a la pràctica de la gimnàstica artística i una altra de descoberta https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

L’Ajuntament inicia la construcció de les noves pistes poliesportives de Cova Solera

L’equipament tindrà una superfície construïda d’uns 1.700 m2 i disposarà d’una pista coberta per a la pràctica de la gimnàstica artística i una altra de descoberta

Recreació del resultat final de les obres (foto: Ajuntament de Rubí).
Recreació del resultat final de les obres (foto: Ajuntament de Rubí)

Aquest dilluns s’han iniciat les obres per construir les pistes poliesportives de Cova Solera. Els treballs s’executaran en dues fases amb l’objectiu d’interferir el mínim possible en l’activitat del refugi de gats que actualment encara està en funcionament en aquest espai i que properament es traslladarà a l’avinguda Gaudí.

La fase A se centrarà en la construcció d’una pista coberta de 40 x 20 metres per a la pràctica de gimnàstica artística, que disposarà d’un mòdul de vestidors. A la planta baixa s’hi ubicaran dos vestidors de 30 m2, un magatzem de 18 m2 i un vestíbul, mentre que a la primera planta hi haurà una tribuna de 60 m2 i un espai per a les instal·lacions.

Quan acabi la fase A s’iniciarà la fase B, que consistirà en la construcció d’una pista poliesportiva exterior de 32 x 19 metres per a la pràctica del bàsquet i el vòlei. Aquesta pista està projectada a l’espai que ara ocupa el pati de l’actual refugi de gats. Per aquest motiu, aquests treballs es duran a terme en aquesta segona fase, quan és previst que el nou refugi ja estigui construït al seu nou emplaçament, al polígon Rubí Sud, i els gats ja estiguin ubicats al nou espai.

En total, seran 1.700 m2 de superfície construïda ─1.086,90 m2 corresponents a la pista coberta i 613,11 m2 a la descoberta.

Amb aquesta actuació resolem un deute històric amb el GAER i les famílies que formen part del club, que ara disposaran d’un equipament ben condicionat per a practicar la gimnàstica”, ha explicat l’alcaldessa, Ana María Martínez Martínez.

Les obres les executa l’empresa Ingenieria Constructora Manresana, SL per un import d’1.014.400 euros (+IVA) i és previst que s’allarguin uns 9 mesos.

Objectius de Desenvolupament sostenible