Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’Ajuntament informa i acompanya empreses per accedir als fons europeus L’OSE ha posat en marxa un servei per facilitar l’accés als fons europeus a les empreses rubinenques https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

L’Ajuntament informa i acompanya empreses per accedir als fons europeus

L’OSE ha posat en marxa un servei per facilitar l’accés als fons europeus a les empreses rubinenques

Moment de la trobada (Foto: Ajuntament).
Moment de la trobada (Foto: Ajuntament)

L’Oficina de Serveis a l’Empresa (OSE) de Rubí ha posat en marxa el servei d’informació i acompanyament en sol·licituds de subvencions europees adreçades a empreses. Es tracta d’una iniciativa adreçada al teixit empresarial de Rubí i que busca facilitar el seu accés als fons de finançament europeus. Una desena d’empreses han assistit aquest dilluns a la presentació que ha tingut lloc a la Masia de Can Serra.

La sessió ‘Tinc una empresa, com puc accedir als fons europeus?’ ha servit perquè les empreses interessades en aquestes línies d’ajut coneguin el procediment a seguir i els requisits necessaris per accedir-hi.

La cita ha comptat amb la participació de dos experts com el consultor i assessor en matèria de finançament europeu Albert Sorrosal i l’expert en desenvolupament de negocis Daniel Gil. Tots dos han resolt els dubtes i preguntes que han formulat les persones assistents.

A partir d’ara les empreses poden sol·licitar informació sobre aquest servei en aquest enllaç o bé al correu fonseuropeus@rubiempresa.net