Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’Ajuntament impulsa per Festa Major un concurs de talents amb la col·laboració de l’estudi Essentia Beyond Music “Rubí té talent” és una nova iniciativa que vol donar visibilitat a cantants emergents de la ciutat, brindant-los l’oportunitat d’actuar en un escenari i de fer la seva primera gravació en un estudi professional https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

L’Ajuntament impulsa per Festa Major un concurs de talents amb la col·laboració de l’estudi Essentia Beyond Music

“Rubí té talent” és una nova iniciativa que vol donar visibilitat a cantants emergents de la ciutat, brindant-los l’oportunitat d’actuar en un escenari i de fer la seva primera gravació en un estudi professional

El concurs compta amb la col·laboració de l’estudi rubinenc Beyond Essentia Music.
El concurs compta amb la col·laboració de l’estudi rubinenc Beyond Essentia Music

L’Ajuntament, amb la col·laboració de l’estudi de gravació Essentia Beyond Music, organitza el concurs Rubí té talent, amb l’objectiu de donar visibilitat als i a les cantants emergents de la ciutat. Les persones interessades a participar-hi poden publicar les seves cançons a través de la xarxa social Instagram fins al 26 de juny. Entre totes les candidatures, el jurat n’escollirà quinze, que es disputaran el premi del concurs en el marc d’una actuació en directe que tindrà lloc el divendres 1 de juliol dins la Festa Major.

Hem comprovat en diverses ocasions que a Rubí hi ha molt talent. Amb aquesta nova iniciativa, volem oferir a la ciutadania que té habilitats artístiques una oportunitat, per a molts la primera, de pujar a un escenari i experimentar el fet d’actuar davant del públic. Confiem que hi hagi molta gent disposada a aprofitar-la”, ha explicat l’alcaldessa, Ana María Martínez Martínez.

Rubí té talent està obert a qualsevol persona a partir dels vuit anys, sense necessitat d’experiència artística prèvia ni cap acreditació formativa. En cas que es tracti de menors d’edat, hauran de comptar amb l’autorització materna o paterna, i estar acompanyats o acompanyades, durant totes les fases del concurs, d’una persona adulta. La participació és gratuïta.

Per prendre part a Rubí té talent, cal publicar a Instagram l’enregistrament en vídeo d’una cançó emprant l’etiqueta #rubitetalent i mencionant el perfil @EssentiaBeyondMusic abans del 26 de juny a la mitjanit. Per garantir la visibilitat de totes les candidatures, els temes s’hauran de penjar des d’un compte públic. En cas que la persona participant sigui menor de 13 anys, el vídeo s’haurà de compartir des del perfil del pare, mare, tutor o tutora. La direcció artística del concurs seleccionarà un màxim de 15 candidatures, que passaran a la gran final de l’1 de juliol. Aquesta es disputarà a partir de les 23 h a l’escenari de Festa Major de la plaça del Doctor Guardiet, davant d’un jurat especialitzat que avaluarà les actuacions i decidirà el guanyador o guanyadora.

El premi del concurs Rubí té talent, valorat en més de 5.000 €, consistirà en la gravació de tres cançons a l’estudi Essentia Beyond Music ─inclou la producció de les pistes instrumentals─ i la seva publicació a diferents plataformes digitals, una campanya de promoció en xarxes socials, coaching musical professional i assessorament artístic, i la gravació d’un videoclip.