Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’Ajuntament i la Xarxa 0-6 editen dos llibrets sobre l’educació dels més petits El Consistori ha finançat el material, que es distribuirà properament entre els alumnes d’educació infantil de Rubí https://www.rubi.cat/ca/actualitat/noticies/l2019ajuntament-i-la-xarxa-0-6-editen-dos-llibrets-sobre-l2019educacio-dels-mes-petits/@@images/image/preview

L’Ajuntament i la Xarxa 0-6 editen dos llibrets sobre l’educació dels més petits

El Consistori ha finançat el material, que es distribuirà properament entre els alumnes d’educació infantil de Rubí

Una de les il·lustracions de Gemma Escoda per al llibret  "Mima'm una estona" .
Una de les il·lustracions de Gemma Escoda per al llibret "Mima'm una estona"

L’Ajuntament de Rubí i la Xarxa 0-6 han publicat dos llibrets dedicats a la cura i l’educació dels infants més petits. Aquestes publicacions, de les quals se n’han editat 3.000 exemplars, es distribuiran properament entre els alumnes d’educació infantil dels centres de la ciutat, incloses les escoles bressol.

El primer dels llibrets, que ja s’havia publicat anteriorment, es titula Dedica’m una estona. Juga amb mi!, i explica diferents jocs de falda que poden practicar els adults amb els petits. El segon, Mima’m una estona, s’edita aquest any per primer cop i presenta tot un seguit de tècniques per treballar la relaxació dels infants, amb l’objectiu de millorar la seva concentració i aprenentatge.

Totes dues publicacions han estat elaborades pels propis docents i educadors dels centres que formen part de la Xarxa 0-6 i compten amb il·lustracions de l’artista rubinenca Gemma Escoda.

Xarxa 0-6
La Xarxa 0-6 és un grup de treball que va néixer en el marc del Projecte Educatiu de Ciutat de Rubí durant el curs 2005-2006. Està formada principalment pels educadors que atenen infants de 0 a 6 anys a les escoles d’infantil i primària públiques i concertades, i a les escoles bressol.

Des de la seva creació, el grup ha treballat aportant idees i recursos per tal que la cura i l’educació dels infants sigui més fàcil per a les famílies. Així, s’encarrega d’elaborar material i pautes per als pares i mares, com per exemple consells per triar joguines i aprendre a jugar plegats.

Com a col·laborador de la Xarxa 0-6, l’Ajuntament ha finançat l’edició de Dedica’m una estona. Juga amb mi! i Mima’m una estona.