Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’Ajuntament i la Cambra de Comerç de Terrassa fan un bon balanç de la seva col·laboració en l’àmbit econòmic Representants de totes dues institucions s’han reunit aquest divendres per fer un repàs dels diferents projectes que s’estan treballant https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.svg

L’Ajuntament i la Cambra de Comerç de Terrassa fan un bon balanç de la seva col·laboració en l’àmbit econòmic

Representants de totes dues institucions s’han reunit aquest divendres per fer un repàs dels diferents projectes que s’estan treballant

L’alcaldessa i el regidor han rebut els dirigents de la Cambra de Comerç i Indústria de Terrassa a l’Ajuntament (foto: Localpres).
L’alcaldessa i el regidor han rebut els dirigents de la Cambra de Comerç i Indústria de Terrassa a l’Ajuntament (foto: Localpres)

L’alcaldessa de Rubí, Ana María Martínez, i el regidor de l’Àrea de Desenvolupament Econòmic Local, Rafael Güeto, s’han reunit aquest divendres amb dirigents de la Cambra de Comerç i Indústria de Terrassa. Durant la trobada, que ha tingut lloc a l’Ajuntament, s’han abordat qüestions com els projectes de col·laboració que duen a terme el consistori i l’ens cameral o les aplicacions pràctiques del projecte Rubí Brilla en el sector industrial.

En el marc de la reunió s’ha fet un repàs de les diferents col·laboracions que s’han establert entre totes dues institucions, fent especial èmfasi en els projectes de millora de la competitivitat empresarial en l’àmbit de la internacionalització i l’assessorament a emprenedors que ofereix l’Oficina de Serveis a l’Empresa (OSE). 

L’alcaldessa i el regidor també han traslladat als dirigents de la Cambra la feina que està fent la ciutat per fomentar l’eficiència energètica i les energies renovables a través del projecte Rubí Brilla i les possibilitats que aquesta iniciativa té en l’àmbit industrial.

Per la seva banda, el president de la Cambra, Marià Galí, ha donat a conèixer l’important paper que jugarà l’ens cameral en la gestió dels fons de la Garantia Juvenil, una iniciativa de la Unió Europea orientada a reduir l’atur entre els joves. La Cambra de Comerç i Indústria de Terrassa gestionarà prop del 50% dels recursos que es destinin a aquest projecte.

Per últim, també s’ha parlat de la importància de l’aprovació del nou Pla d’Ordenació Urbana Municipal (POUM) pel teixit empresarial.