Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’Ajuntament i ASAV lliuren 800 regals a 300 infants vulnerables de la ciutat aquest Nadal La campanya de recollida de joguines "Encara poden donar molt de joc!" té una doble vessant solidària i mediambiental https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.svg

L’Ajuntament i ASAV lliuren 800 regals a 300 infants vulnerables de la ciutat aquest Nadal

La campanya de recollida de joguines "Encara poden donar molt de joc!" té una doble vessant solidària i mediambiental

Les famílies sol·liciten especialment joguines per a la petita infància, bicicletes i jocs de construcció (foto: Ajuntament de Rubí).
Les famílies sol·liciten especialment joguines per a la petita infància, bicicletes i jocs de construcció (foto: Ajuntament de Rubí)

La ciutadania ha tornat a col·laborar amb la campanya Encara poden donar molt de joc!, en el marc de la qual es recullen joguines per a les famílies de la ciutat més afectades per la crisi de la COVID-19. A l’edició nadalenca d’aquesta iniciativa s’han recopilat un total de 380 quilos de jocs i joguines, que ja han estat lliurats als infants més vulnerables del municipi.

Un total de 300 nens i nenes d’entre 0 i 12 anys han rebut 800 regals de la mà dels 25 voluntaris i voluntàries de l’Associació de Solidaritat i Ajuda Veïnal (ASAV), encarregats de fer el repartiment. L’acció ha comtat també amb la col·laboració de treballadors i treballadores d’empreses rubinenques com Eurofragance o B Braun i d’espais per al repartiment de joguines com l’espai Francesc Alujas o la Sala Neus Català.

Amb motiu de la COVID-19, les donacions s’han desinfectat degudament abans de ser lliurades a les famílies. Per raons sanitàries, no s'han acceptat peluixos, ninots amb cabell o roba o altres joguines fetes amb material tèxtil. Tampoc s'han admès joguines de caire bèl·lic o sexista. El personal voluntari ha revisat cadascuna de les donacions abans del seu lliurament per comprovar que les joguines estiguessin completes.

Encara poden donar molt de joc! és una proposta solidària impulsada pel Servei Educatiu de Residus de l’Ajuntament de Rubí que, a més de tenir una vessant solidària, evita que recursos que encara tenen vida útil vagin a parar a l’abocador. En aquesta ocasió, s’han previngut 380 kg de residus en forma de joguines.