Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’Ajuntament habilitarà una fila zero per a infants amb diversitat funcional a l’arribada dels Reis Una de les prioritats del govern municipal per a aquest mandat és fer de Rubí una ciutat més inclusiva i sensible a la diversitat https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

L’Ajuntament habilitarà una fila zero per a infants amb diversitat funcional a l’arribada dels Reis

Una de les prioritats del govern municipal per a aquest mandat és fer de Rubí una ciutat més inclusiva i sensible a la diversitat

Els infants amb diversitat funcional podran veure Ses Majestats de molt a prop (foto: Loclapres).
Els infants amb diversitat funcional podran veure Ses Majestats de molt a prop (foto: Loclapres)

L’acte de benvinguda als Reis Mags d’Orient, que tindrà lloc aquest dimarts a l’Escardívol, comptarà amb una fila zero reservada a infants amb diversitat funcional. D’aquesta manera, l’Ajuntament vol garantir que tots els nens i nenes de la ciutat puguin gaudir d’un dels moments més màgics de l’any en les millors condicions possibles.

La regidora de Serveis a les Persones, Marta García, ha emmarcat aquesta mesura en la voluntat de fer de Rubí un municipi més sensible a la diversitat: “Com a ciutat que aspira a una inclusió social real en tots els àmbits, és imprescindible i de responsabilitat que els infants i totes les persones amb diversitat funcional puguin gaudir de l’arribada dels Reis amb igualtat d’oportunitats i sense barreres”. Aquesta voluntat inclusiva ja es va fer palesa amb la commemoració, per primer cop a Rubí, del Dia Internacional de les Persones amb Diversitat Funcional el passat 3 de desembre, així com també amb l’anunci de tot un seguit d’accions adreçades a aquest col·lectiu, entre les quals figuren l’adaptació dels parcs infantils de la ciutat o la creació de l’Observatori i la Mesa de la Diversitat Funcional. 

Les persones amb diversitat funcional que assisteixin a l’acte de benvinguda als Reis Mags d’Orient que tindrà lloc a l’Escardívol seran conduïdes per l’organització a la part més propera a l’escenari perquè el puguin seguir sense impediments físics. En cas que l’espai sigui insuficient, es prioritzarà l’accés dels infants.