Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’Ajuntament ha aprofitat els mesos d’estiu per dur a terme obres de millora a diversos equipaments esportius Durant l’últim trimestre de l’any el consistori també adequarà el pavelló de La Llana i diverses instal·lacions de Can Rosés https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.svg

L’Ajuntament ha aprofitat els mesos d’estiu per dur a terme obres de millora a diversos equipaments esportius

Durant l’últim trimestre de l’any el consistori també adequarà el pavelló de La Llana i diverses instal·lacions de Can Rosés

Els treballs a la pista Francesc Calvo permetran solucionar, entre d’altres, els problemes de filtracions d’aigua que patia l’equipament.
Els treballs a la pista Francesc Calvo permetran solucionar, entre d’altres, els problemes de filtracions d’aigua que patia l’equipament

L’Ajuntament de Rubí ha realitzat obres de millora a diferents equipaments esportius aquest estiu en el marc del Pla d’inversions financerament sostenible 2014-2015. Aquests treballs s’han dut a terme durant el període estiuenc amb l’objectiu d’interferir el mínim possible en la competició dels clubs. Durant el darrer trimestre de l’any, el consistori preveu realitzar sis actuacions de millora més en altres instal·lacions esportives.

Entre els mesos de juny i juliol s’han dut a terme les obres d’execució del tancament de la pista esportiva de gespa artificial del pavelló de Can Rosés. Aquests treballs van ser adjudicats a l’empresa Quality Gardens per un import de 21.631,50 euros.

A mitjans de juliol es va iniciar el projecte per canviar la gespa artificial al camp de futbol de Can Fatjó, una actuació que també ha permès renovar el drenatge general d’aquesta instal·lació. Voracys SL ha estat l’empresa encarregada de dur a terme aquestes obres ─amb un pressupost de 188.409,10 euros─, que van acabar a finals d’agost.

Al juliol també van començar els treballs de reforma i millora de les instal·lacions de la pista Francesc Calvo, que han de solucionar, entre d’altres, els problemes de filtracions d’aigua que patia l’equipament. Les obres, que és previst que acabin a finals d’octubre, han estat adjudicades a l’empresa Civil Stone per un import de 184.433,68 euros.

Per últim, des del mes de juny s’executen unes obres de millora a la zona esportiva de Can Mir. Concretament, els treballs consisteixen en la construcció d’un edifici de vestidors i local social, entre d’altres. L’empresa que duu a terme aquesta actuació, que es preveu que s’allargui unes setmanes més, és Iberland, Inmuebles y Reformas SL, amb un pressupost de 182.515,56 euros. 

El regidor d’Esports, Juan López, ha explicat que aquests treballs s’han realitzat durant els mesos d’estiu “per intentar minimitzar al màxim les molèsties que sempre generen unes obres”. El regidor ha assegurat que “l’objectiu de l’equip de govern és resoldre els problemes que tenen actualment alguns equipaments esportius i dotar-los de les millors instal·lacions possibles”.

6 actuacions més durant l’últim trimestre de l’any
El Pla d’inversions financerament sostenible 2014-2015 inclou més d’una desena d’actuacions de millora d’instal·lacions esportives. A banda d’aquestes tres obres realitzades a l’estiu, prèviament ja s’havien executat quatre projectes més: la pavimentació de l’accés al pavelló i l’adequació de la rampa de la zona de vestidors de Can Rosés, la millora del tancament de la pista del parc de la Pau i la Natura i la construcció de la tanca perimetral de la pista del carrer Mallorca.

Properament es repararà la coberta del pavelló de La Llana ─les obres s’iniciaran en breu─, es reformaran els lavabos i els vestidors del pavelló i del camp de futbol de Can Rosés, es construirà la coberta de les grades de tribuna i s’impermeabilitzarà tota la grada del camp de futbol de Can Rosés i es durà a terme la instal·lació de gas i el canvi de lluminàries en aquest equipament.

Piscina de Can Rosés
D’altra banda, la piscina descoberta de Can Rosés ja està operativa, després que el Club Natació Rubí (CNR) hi hagi realitzat obres de millora a l’estiu. Els treballs han permès acabar de forma definitiva amb tot un seguit d’anomalies que patia la instal·lació, així com realitzar-hi diverses reformes que repercutiran en un millor servei cap als usuaris.