Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’Ajuntament fomenta la correcta selecció dels residus entre les entitats de la ciutat Una de les accions de la campanya "A l’associació es fa selecció" consisteix en la distribució d’un catàleg de recursos mediambientals al teixit associatiu https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.svg

L’Ajuntament fomenta la correcta selecció dels residus entre les entitats de la ciutat

Una de les accions de la campanya "A l’associació es fa selecció" consisteix en la distribució d’un catàleg de recursos mediambientals al teixit associatiu

Diverses entitats ja han començat a rebre les visites dels tècnics dels Servei Educatiu de Residus de l’Ajuntament.
Diverses entitats ja han començat a rebre les visites dels tècnics dels Servei Educatiu de Residus de l’Ajuntament

El Servei Educatiu de Residus de l’Ajuntament de Rubí ha endegat la campanya A l’associació es fa selecció amb l’objectiu de reduir l’impacte mediambiental que produeixen els residus que es generen durant els actes i activitats que organitzen les entitats rubinenques al llarg de l’any. La iniciativa s’adreça a unes 250 associacions de la ciutat, les quals ja han començat a rebre les visites dels tècnics d'aquest servei.

Entre les accions més destacades de la campanya s’inclouen el condicionament dels locals de les entitats amb papereres i contenidors de les diferents fraccions, amb l’objectiu de facilitar que en aquests espais se seleccionin els residus, així com la distribució d’un catàleg de recursos mediambientals adreçat a les diferents associacions. En aquest catàleg, les entitats hi poden trobar eines per promoure accions més sostenibles i responsables amb el medi ambient des de la seva acció ordinària.

La campanya, que es durà a terme al llarg dels propers mesos, està cofinançada per Ecoembes i Ecovidrio i contribuirà a ambientalitzar els espais de participació de la ciutadania.