Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’Ajuntament finalitza la reforma del carrer Justícia i inicia les obres de renovació d’un nou tram del carrer Terrassa Aquests treballs formen part del projecte de remodelació integral de diversos carrers del centre històric de la ciutat https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

L’Ajuntament finalitza la reforma del carrer Justícia i inicia les obres de renovació d’un nou tram del carrer Terrassa

Aquests treballs formen part del projecte de remodelació integral de diversos carrers del centre històric de la ciutat

Les obres en aquest tram consistiran en la renovació de la xarxa d’aigua potable i la posterior urbanització de la zona, entre d’altres.
Les obres en aquest tram consistiran en la renovació de la xarxa d’aigua potable i la posterior urbanització de la zona, entre d’altres

L’Ajuntament de Rubí inicia aquest dijous una nova fase del projecte de remodelació del centre històric de la ciutat, inclòs al Pla d’inversions financerament sostenible 2014-2015. Així, durant les properes quatre setmanes s’actuarà al tram del c. Terrassa comprès entre els carrers Unió i Justícia. A banda d’aquesta via, el projecte també contempla la reforma dels carrers Justícia ─les obres finalitzen aquesta setmana─, Torrijos, Riera i la plaça de Pere Esmendia.

Amb aquest conjunt d’actuacions, el consistori vol ampliar aquelles voreres que ho permetin per a millorar el pas dels vianants, així com adequar els guals dels diferents passos de zebra. Els treballs han estat adjudicats a l’empresa Curnal Invest SL per un import de 271.965,24 euros.

Obres executades per fases
Les obres es van iniciar a mitjans de setembre al carrer Justícia i a la plaça de Pere Esmendia.

En el cas del c. Justícia, l’actuació s’ha concentrat en el tram comprès entre els carrers Terrassa i Doctor Robert, on s’han ampliat les voreres i s’ha asfaltat el carrer. L’Ajuntament preveu obrir el trànsit en aquesta via aquest mateix dijous. Així, els vehicles que vinguin de l’Escardívol podran tornar a circular per aquest punt.

En el cas de la plaça de Pere Esmendia, els treballs que s’hi duen a terme permetran que aquest espai passi a ser de plataforma única, donant continuïtat al passeig de Francesc Macià. La zona habilitada per a la càrrega i la descàrrega que hi ha actualment en aquesta plaça es traslladarà uns metres enllà, a la zona del c. Pere Esmendia. Aquesta actuació es preveu que estigui enllestida a finals de novembre.

El consistori també està executant la reforma del c. Terrassa. En una primera fase s’ha actuat al tram comprès entre la plaça del Doctor Guardiet i el c. Unió. A partir d’aquest dijous, les obres se centraran en el tram que hi ha davant de la comissaria de la Policia Nacional. Els treballs que es realitzaran, que tenen una durada prevista d’unes quatre setmanes, consisteixen en la renovació de la xarxa d’aigua potable i les conseqüents connexions dels habitatges, així com la posterior urbanització de la zona.

Mentre s’executin aquests treballs, el trànsit de vehicles quedarà interromput en aquest tram del c. Terrassa i a tot el c. Unió. Els veïns podran accedir als seus pàrquings.