Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’Ajuntament facilita la consulta de dades obertes a través de gràfics El Servei d'Informàtica i Govern Obert han incorporat un sistema de gràfics que faciliten la consulta i comprensió de les dades obertes que ofereix l’Ajuntament https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

L’Ajuntament facilita la consulta de dades obertes a través de gràfics

El Servei d'Informàtica i Govern Obert han incorporat un sistema de gràfics que faciliten la consulta i comprensió de les dades obertes que ofereix l’Ajuntament

Els gràfics faciliten la consulta i la comprensió de les dades.
Els gràfics faciliten la consulta i la comprensió de les dades

El Servei d'Informàtica municipal i Govern Obert han posat en marxa un sistema de representació gràfica de les dades obertes. Es tracta d’una nova opció que facilita la consulta i la comprensió de les dades que genera l’Ajuntament. Aquesta acció forma part del desplegament del Pla estratègic de Govern Obert i preveu ampliar el ventall de temes que es podran consultar a través de gràfics.

Per ara, es poden consultar en aquest format les dades relatives a les subvencions atorgades per l’Ajuntament de Rubí, les de les visites a les Oficines d'Atenció a la Ciutadania, el Cens d’Animals, les mocions presentades pels grups municipals i les dades relacionades amb els accidents de trànsit. La intenció és que, en un futur, aquesta sistema s’ampliï a registres d’altres camps.

A més, el servei també treballa en la visualització gràfica d’altres temes que actualment no estan en format dades obertes, com el Pla estratègic de Govern Obert o la informació sobre el tràmit de dret d’accés a la informació.

Objectius de Desenvolupament sostenible