Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’Ajuntament executa treballs d’asfaltatge a diversos carrers de Can Solà i Can Barceló Aquesta actuació, que no es preveu que comporti afectacions viàries, forma part dels projectes de millora d’aquestes dues urbanitzacions https://www.rubi.cat/ca/actualitat/noticies/l2019ajuntament-executa-treballs-d2019asfaltatge-a-diversos-carrers-de-can-sola-i-can-barcelo/@@images/image/preview

L’Ajuntament executa treballs d’asfaltatge a diversos carrers de Can Solà i Can Barceló

Aquesta actuació, que no es preveu que comporti afectacions viàries, forma part dels projectes de millora d’aquestes dues urbanitzacions
L’afectació a la mobilitat serà mínima, ja que no es tancarà cap carrer en cap moment (foto: Ajuntament de Rubí).
L’afectació a la mobilitat serà mínima, ja que no es tancarà cap carrer en cap moment (foto: Ajuntament de Rubí)

Aquest divendres s'han iniciat les tasques de reparació puntuals de l’asfalt previstes als projectes de millora de les urbanitzacions de Can Solà i Can Barceló. Aquests treballs duraran tot el mes i pràcticament no comportaran afectacions de trànsit.

L’actuació consistirà en executar els enderrocs pertinents, formigonar i preparar el terreny per fer l’estesa de la capa de rodadura. L’asfaltatge es realitzarà un cop a la setmana, agrupant diversos trams, amb l’objectiu de minimitzar les afectacions viàries. Per facilitar el trànsit, es deixarà una capa de morter provisional.

De fet, l’afectació a la mobilitat serà mínima, ja que no es tancarà cap carrer en cap moment. Les reparacions ─molt puntuals i ràpides d’executar─ se senyalitzaran amb tanques.

Les obres de millora de les urbanitzacions de Can Barceló i Can Solà, incloses totes dues al Pla d’inversions, es van iniciar a mitjans de juliol. L’objectiu d’aquests treballs és, entre d’altres, adequar el paviment de diversos carrers.