Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’Ajuntament executa obres de millora a la xarxa de clavegueram del c. Plana de Can Bertran Durant els treballs, que s’allargaran unes tres setmanes, quedarà fora de servei l’aparcament situat al darrera de la Biblioteca https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.svg

L’Ajuntament executa obres de millora a la xarxa de clavegueram del c. Plana de Can Bertran

Durant els treballs, que s’allargaran unes tres setmanes, quedarà fora de servei l’aparcament situat al darrera de la Biblioteca

Les obres permetran millorar la xarxa de clavegueram de part del c. Plana de Can Bertran (foto: Ajuntament de Rubí – Localpres).
Les obres permetran millorar la xarxa de clavegueram de part del c. Plana de Can Bertran (foto: Ajuntament de Rubí – Localpres)

Aquesta setmana, l’Ajuntament inicia les obres de renovació d’un tram de la xarxa de clavegueram del carrer de la Plana de Can Bertran, concretament del tram entre el carrer de General Castaños i el Camí de Ca n‘Oriol. L’actuació permetrà millorar el funcionament de les escomeses que actualment hi aboquen.

En el marc d’aquesta actuació s’instal·laran 30 metres de col·lector de diàmetre 400mm i 10 metres de col·lector de diàmetre 800mm. També s’executaran 3 pous de registre nous.

La durada prevista de l’obra és d’unes 3 setmanes. Per poder executar els treballs, serà necessari tallar el trànsit del carrer de la Plana de Can Bertran a la cruïlla del carrer de General Castaños. Per tant, quedarà inhabilitat l’aparcament públic situat al darrera de la Biblioteca Municipal Mestre Martí Tauler fins a la finalització de les obres. El trànsit es desviarà pels carrers de General Castaños i d’Aribau.

Aquesta actuació s’inclou al Pla d’inversions del Cicle de l’Aigua i està valorada amb un pressupost de 46.105,99 euros (IVA exclòs).

Objectius de Desenvolupament sostenible