Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’Ajuntament es reuneix amb els veïns del carrer Colom per explicar-los les mesures que s’aplicaran en matèria de mobilitat El consistori eliminarà les places d’estacionament de zona blava d’aquesta via, fet que comportarà una millora pels vianants https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.svg

L’Ajuntament es reuneix amb els veïns del carrer Colom per explicar-los les mesures que s’aplicaran en matèria de mobilitat

El consistori eliminarà les places d’estacionament de zona blava d’aquesta via, fet que comportarà una millora pels vianants

La reunió amb els veïns del carrer Colom s’ha celebrat aquest dijous al vespre a l’Ateneu Municipal (foto: Localpres).
La reunió amb els veïns del carrer Colom s’ha celebrat aquest dijous al vespre a l’Ateneu Municipal (foto: Localpres)

Els regidors de l’Àrea de Serveis Territorials, Maria Mas, i del servei de Medi Ambient, Moisés Rodríguez, s’han reunit aquest dijous amb els veïns del carrer Colom per explicar-los les mesures que vol dur a terme el consistori en aquesta via amb l’objectiu de millorar la seguretat dels vianants.

L’Ajuntament ha plantejat als veïns la possibilitat d’eliminar les 14 places d’aparcament de zona blava que hi ha ubicades en els diferents trams d’aquesta via, que s’hauran de reubicar en altres carrers del centre. Aquesta mesura permetrà facilitar, d’una banda, el pas dels vehicles de recollida de les escombraries i, de l’altra, la circulació de les persones que van a peu.

Els veïns han vist amb bons ulls aquesta iniciativa, que també porta implícita una reubicació dels contenidors que hi ha en aquest carrer”, ha explicat la regidora de Serveis Territorials, Maria Mas. “També s’han mostrat satisfets pel fet que els haguem consultat aquesta proposta abans d’executar-la. Aquest és un exemple més de la nova forma de fer política d’aquest govern, on impera el diàleg amb la ciutadania”.  

Durant la reunió, els tècnics municipals han pres nota de les diferents demandes plantejades pels veïns d’aquesta zona, com ara la renovació de voreres, la futura vianització del centre, la incorporació de nou mobiliari urbà a la plaça d’Anselm Clavé o la queixa per l’elevat pas de camions, segons informen els veïns, per aquest carrer.

Trobada amb els veïns del carrer Sant Muç
Paral·lelament, aquesta setmana la regidora de l’Àrea de Serveis Territorials, Maria Mas, també s’ha reunit amb els veïns del carrer Sant Muç, a la Plana de Can Bertran, per comentar diversos aspectes relacionats amb les obres de millora que s’estan realitzant en aquest carrer.

Els veïns s’han mostrat molt satisfets davant l’execució d’aquests treballs, que permetran substituir el clavegueram actual, que està malmès, i crear noves escomeses; pavimentar de nou la calçada; ampliar i millorar les voreres, i reforçar la senyalització horitzontal del carrer.