Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’Ajuntament engega les obres de millora de l’asfalt dels carrers Londres i Compositor Bach Els treballs, que començaran pel c. Londres, ubicat al PAE Cova Solera, no comportaran afectacions significatives de trànsit https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

L’Ajuntament engega les obres de millora de l’asfalt dels carrers Londres i Compositor Bach

Els treballs, que començaran pel c. Londres, ubicat al PAE Cova Solera, no comportaran afectacions significatives de trànsit

Aquests dos carrers requereixen una intervenció de millora de l’asfalt (foto: Ajuntament de Rubí – Localpres).
Aquests dos carrers requereixen una intervenció de millora de l’asfalt (foto: Ajuntament de Rubí – Localpres)

L’Ajuntament ha començat aquest dilluns les obres compreses al projecte “Actuacions a la via pública del Pla d’asfaltat als PAE”. En primer lloc s’actuarà al c. Londres ─al Polígon d’Activitat Econòmica (PAE) de Cova Solera─. L’asfaltat corresponent al c. Compositor Bach ─al PAE de Can Jardí─ es realitzarà un cop finalitzin els treballs de renovació del clavegueram d’aquesta via que té previst realitzar el Consistori, a través d’AGBAR.

El c. Londres és de doble sentit de circulació i amb aparcament en línia a tots dos costats, mentre que el c. Compositor Bach és d’un únic sentit de circulació i no compta amb zones d’aparcament senyalitzat. En tots dos casos, el paviment asfàltic presenta un desgast amb aparició d’esquerdes i altres defectes superficials per envelliment dels materials. A més, la senyalització és pràcticament invisible pel desgast sofert pel pas del temps.

Per resoldre aquesta situació, es realitzarà el fresatge d’un metre als costats laterals i en algunes zones es realitzarà un sanejat més profund amb la demolició de les capes d’aglomerat existent. Posteriorment es pavimentaran de nou les zones de secció més profunda i, per últim, es pavimentarà amb capa final de rodament amb asfalt. També es realitzarà la senyalització horitzontal amb pintura.

L’execució de les obres no interromprà totalment la circulació del trànsit, tot i que en determinats moments podrà veure’s alterada en funció de les necessitats de la pròpia actuació.

Aquests treballs els executa l’empresa PABASA Euroasfalt, SA per un import de 143.145 euros.

Objectius de Desenvolupament sostenible