Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’Ajuntament enderrocarà l’antic grup de bombament d’aigua del Vint-i-cinc de Setembre L’eliminació d’aquestes instal·lacions, actualment en desús, permetrà alliberar superfície de via pública https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

L’Ajuntament enderrocarà l’antic grup de bombament d’aigua del Vint-i-cinc de Setembre

L’eliminació d’aquestes instal·lacions, actualment en desús, permetrà alliberar superfície de via pública

L’antic grup de bombament està ubicat en un parterre del carrer Marconi (foto: Ajuntament).
L’antic grup de bombament està ubicat en un parterre del carrer Marconi (foto: Ajuntament)

El Servei de Cicle de l’Aigua de l’Ajuntament de Rubí ha encarregat a SOREA, concessionària del servei d’abastament d’aigua potable a la ciutat, el desmantellament de les instal·lacions d’un antic grup de bombament ubicat al barri del Vint-i-cinc de Setembre, actualment en desús. Les obres, que comencen aquesta setmana, no comportaran cap afectació viària.

Aquesta infraestructura, quan estava en funcionament, permetia oferir més pressió d’aigua als edificis d’aquest barri. Amb el pas de temps, la xarxa s’ha anat millorant i ara aquest grup de bombament ja no és necessari.

Els treballs consistiran en enderrocar la caseta que acollia el sistema de bombament ─que es duran a terme previsiblement entre finals d’aquesta setmana i principis de la següent─ i anul·lar el dipòsit soterrat. Un cop finalitzi aquesta actuació, una part de la superfície actualment ocupada per aquestes instal·lacions formarà part de la zona enjardinada i, l’altra, es pavimentarà amb panot.