Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’Ajuntament desviarà el trànsit a la carretera d’Ullastrell el proper dissabte arran d’unes obres de millora El consistori està arranjant el tram d’aquesta via situat davant de l’Escola Joan Maragall per fer-lo més accessible pels vianants https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

L’Ajuntament desviarà el trànsit a la carretera d’Ullastrell el proper dissabte arran d’unes obres de millora

El consistori està arranjant el tram d’aquesta via situat davant de l’Escola Joan Maragall per fer-lo més accessible pels vianants

Amb aquestes obres, el consistori rubinenc vol millorar l’accessibilitat de la carretera d’Ullastrell.
Amb aquestes obres, el consistori rubinenc vol millorar l’accessibilitat de la carretera d’Ullastrell

El proper dissabte 19 de desembre, l’Ajuntament de Rubí tallarà el trànsit al tram de la carretera d’Ullastrell comprès entre les dues unions d’aquesta via amb el carrer Sant Esteve, davant de l’Escola Joan Maragall, com a conseqüència d’unes obres de millora. Els vehicles s’hauran de desviar pel c. Sant Esteve, que de manera puntual i  excepcional passarà a ser de doble sentit de circulació.

Aquest tram de la carretera d’Ullastrell estarà tallat entre les 7 h del matí i les 22 h de la nit, moment en què es duran a terme tasques d’asfaltatge i pintura. Personal de l’obra coordinarà l’entrada i sortida dels vehicles que hagin d’accedir als pàrquings privats ubicats en aquest tram. El dia següent, jornada electoral, aquesta via haurà recuperat la normalitat. Mentre durin els treballs, i per tal de garantir el pas de vehicles pel c. Sant Esteve, no es podrà estacionar en aquesta via.

Aquestes obres, que formen part del Pla d’inversions financerament sostenible 2014-2015, es van iniciar el mes de setembre. El tram on s’està actuant presentava nombroses deficiències d'accessibilitat per als vianants: pavimentació incomplerta de les voreres, presència d'obstacles en els itineraris de vianants, falta d'enllumenat públic, etc. També hi havia desperfectes al ferm de la carretera, com a conseqüència del trànsit que ha de suportar aquesta via ─a banda dels turismes, també és utilitzada pels vehicles pesants que porten residus a l’abocador─ i del drenatge deficient, que ha calgut arreglar. I és que cal tenir en compte que la carretera d’Ullastrell és un vial molt concorregut: connecta els nuclis d’habitatges que hi ha a la zona nord-oest del municipi amb el centre de Rubí i dóna accés a l’Escola Joan Maragall.

Amb aquesta actuació, l’Ajuntament de Rubí té la voluntat de garantir l'accessibilitat d'aquesta via als vianants. Per aquest motiu, s’ha actuat majoritàriament a les voreres i voravies i s’arranja i reforça la calçada.

Els treballs han estat adjudicats a l’empresa Catalana d’Inversió i Construcció Tres SL (CiC3, SL) per un import de 407.298,72 euros.