Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’Ajuntament de Rubí se suma al dol per les víctimes de la Covid-19 amb un minut de silenci La plantilla que treballa presencialment als edificis municipals ha pogut expressar el seu suport a les famílies afectades https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.svg

L’Ajuntament de Rubí se suma al dol per les víctimes de la Covid-19 amb un minut de silenci

La plantilla que treballa presencialment als edificis municipals ha pogut expressar el seu suport a les famílies afectades

La concentració ha seguit les mesures d’autoprotecció (foto: Ajuntament de Rubí – Localpres).
La concentració ha seguit les mesures d’autoprotecció (foto: Ajuntament de Rubí – Localpres)

L’Ajuntament de Rubí ha convocat un minut de silenci aquest migdia en senyal de dol per les persones víctimes de la pandèmia provocada per la Covid-19 i en suport a les seves famílies.

Els treballadors i treballadores que treballen presencialment als edificis municipals han pogut expressar el seu suport a les famílies afectades a les portes de les diferents dependències del consistori. El gest s’ha dut a terme seguint les mesures de prevenció de contagis: ús de la mascareta i distància social.

Aquest minut de silenci coincideix amb l’inici a tot l’Estat espanyol de 10 dies de dol oficial per les víctimes mortals de la pandèmia de coronavirus. El dol comença aquest dimecres i s’allargarà fins a la mitjanit del dissabte 6 de juny.

Rubí ja va fer una declaració de dol en vigor des de les 10 h hores del dia 2 d’abril de 2020 fins a la finalització de la declaració de l’estat d’alarma. Durant aquest període, les banderes de tots els edificis municipals onegen a mig pal.