Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’Ajuntament de Rubí remodela de forma integral diversos carrers del centre històric de la ciutat Mentre s’executin les obres, algunes de les vies on s’actuarà podran patir desviacions de trànsit https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.svg

L’Ajuntament de Rubí remodela de forma integral diversos carrers del centre històric de la ciutat

Mentre s’executin les obres, algunes de les vies on s’actuarà podran patir desviacions de trànsit

En el marc d’aquesta actuació, al carrer Justícia s’ampliaran les voreres i s’asfaltarà la calçada.
En el marc d’aquesta actuació, al carrer Justícia s’ampliaran les voreres i s’asfaltarà la calçada

L’Ajuntament de Rubí inicia aquesta setmana les obres de remodelació del centre històric de la ciutat. Aquesta actuació està inclosa al Pla d’inversions financerament sostenible 2014-2015 i contempla la reforma dels carrers Justícia, Terrassa, Torrijos, Riera i la plaça de Pere Esmendia. Els treballs han estat adjudicats a l’empresa Curnal Invest S.L. per un import de 271.965,24 euros.

Amb aquest projecte, el consistori vol ampliar aquelles voreres que ho permetin per a millorar el pas dels vianants, així com adequar els guals dels diferents passos de zebra. “Ens estem esforçant perquè la nostra ciutat estigui en les millors condicions possibles. Malgrat les molèsties inicials, esperem que aquestes obres beneficiïn tant a la ciutadania com al comerç”, ha assegurat la regidora de Serveis Territorials, Maria Mas. 

Una de les primeres vies que es remodelaran serà el carrer Justícia, en el tram comprès entre els carrers Terrassa i Maximí Fornés. En aquest cas s’ampliaran les voreres i s’asfaltarà el carrer. Recordem que des de l’abril, quan es van dur a terme les obres de renovació del col·lector del carrer Justícia, aquest tram només està formigonat, és a dir, sense la capa final d’asfalt. Tenint en compte que ara es durà a terme aquesta remodelació, el consistori va optar per esperar al setembre per dur a terme l’asfaltatge definitiu d’aquesta via. Durant aquests mesos, els vehicles hi han pogut circular sense cap problema. Mentre s’executin els treballs, que tenen una durada prevista d’un mes, el trànsit de vehicles quedarà interromput en aquest tram i s’haurà de desviar pel c. Terrassa.

Paral·lelament, durant el proper mes i mig també es remodelarà la plaça de Pere Esmendia, que passarà a ser de plataforma única, donant continuïtat al passeig de Francesc Macià. La zona habilitada per a la càrrega i la descàrrega que hi ha actualment en aquesta plaça es traslladarà uns metres enllà, a la zona del c. Pere Esmendia. L’Ajuntament ha decidit dur a terme aquesta actuació en aquests moments amb l’objectiu d’enllestir els treballs abans del desembre i, així, no interferir en la campanya de Nadal.

Les afectacions de trànsit que puguin generar les obres de remodelació de la resta de trams es donaran a conèixer a mesura que es duguin a terme les diferents actuacions.