Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’Ajuntament de Rubí recol·loca els contenidors del carrer Camí de Sant Muç per millorar la seguretat viària Aquestes estructures, que ara envaeixen part del vial, s’ubicaran en un retall que s’executarà a la vorera https://www.rubi.cat/ca/actualitat/noticies/l2019ajuntament-de-rubi-recol2022loca-els-contenidors-del-carrer-cami-de-sant-muc-per-millorar-la-seguretat-viaria/@@images/image/preview

L’Ajuntament de Rubí recol·loca els contenidors del carrer Camí de Sant Muç per millorar la seguretat viària

Aquestes estructures, que ara envaeixen part del vial, s’ubicaran en un retall que s’executarà a la vorera

L’objectiu d’aquesta actuació és evitar que els contenidors ocupin part de la calçada.
L’objectiu d’aquesta actuació és evitar que els contenidors ocupin part de la calçada

L’Ajuntament de Rubí iniciarà a principis de maig uns treballs per recol·locar la bateria de contenidors d’escombraries que hi ha en un dels extrems del carrer Camí de Sant Muç. L’objectiu d’aquesta actuació és alliberar l’espai de calçada que ocupen actualment per millorar la seguretat viària d’aquest tram.

Ara, els contenidors envaeixen part del vial destinat a la circulació de vehicles. Per evitar aquesta situació i, d’aquesta manera, afavorir el trànsit en aquest tram, es realitzarà un retall a la vorera, on s’ubicaran els contenidors de manera definitiva.

Així, els contenidors es mantindran a la mateixa alçada del carrer, davant del nº 11, sense interferir en la mobilitat. Les obres tenen una durada prevista d'una setmana.