Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’Ajuntament de Rubí ofereix un programa de formació i inserció d’auxiliar d’hoteleria El curs està subvencionat íntegrament per l’administració local i no representa cap cost per l’alumnat https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

L’Ajuntament de Rubí ofereix un programa de formació i inserció d’auxiliar d’hoteleria

El curs està subvencionat íntegrament per l’administració local i no representa cap cost per l’alumnat

El curs ofereix formació sobre la preparació de càtering (foto: Localpres).
El curs ofereix formació sobre la preparació de càtering (foto: Localpres)

Rubí Forma oferirà a partir del mes vinent un nou Programa de Formació i Inserció (PFI) en Auxiliar d’hoteleria: cuina i càtering. Els PFI són estudis dirigits a persones joves que no han obtingut la titulació de l’Educació Secundària Obligatòria (ESO) i es volen continuar formant cap a la via de la formació professional. A través d’aquests programes es vol proporcionar les competències que permetin la incorporació de l’alumnat al món laboral o bé que l’impulsin a continuar amb la seva formació.

El curs d’auxiliar d’hoteleria és una formació professionalitzadora de 1.000 hores on l’alumnat aprendrà tècniques elementals de preelaboració, processos bàsics de producció culinària, preparació i muntatge de materials per a col.lectivitats i càtering. El programa també inclou formació sobre estratègies i eines de comunicació, entorn social i territorial, estratègies i eines matemàtiques, incorporació al món professional i conceptes bàsics en prevenció de riscos. L’alumnat completarà els coneixements teòrics amb pràctiques en empreses.

El curs que es preveu posar en marxa la segona quinzena del mes d’octubre està adreçat a persones d’entre 16 i 21 anys que no hagin obtingut el títol de Graduat en ESO. Les persones interessades poden realitzar una preinscripció a l’edifici Rubí Forma.

La formació en hoteleria se suma als altres dos PFI que ja es poden cursar a Rubí: Auxiliar de vendes, oficina i atenció al públic i Auxiliar d’imatge personal: perruqueria i estètica

 Aplicació del Pla de Treball del Consell de la Formació Professional
Rubí va recuperar el Consell de la Formació Professional de la ciutat a principis de 2017 a través d’una sessió plenària durant la qual es van aprovar els seus estatuts i el Pla de Treball 2017 – 2019. La incorporació de la formació d’auxiliar d’hoteleria respon a la segona línia de treball que estableix aquest document i que compromet al Consell a treballar al voltant de la transició escola-treball. L’ampliació de l’oferta dels programes de formació i inserció és una de les accions que estableix el document.