Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’Ajuntament de Rubí ofereix assessorament gratuït als comerciants locals El consistori, a través del Servei de Comerç proposa sessions d’assessorament personalitzat i dedica una quinzena a formació sobre comerç digital https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

L’Ajuntament de Rubí ofereix assessorament gratuït als comerciants locals

El consistori, a través del Servei de Comerç proposa sessions d’assessorament personalitzat i dedica una quinzena a formació sobre comerç digital

L’Ajuntament de Rubí ofereix assessorament gratuït als comerciants locals.

Els comerciants locals ja poden inscriure’s a la formació que ofereix el Servei de Comerç de l’Ajuntament de Rubí. Les persones que tenen comerços a la ciutat tenen accés a un programa d’assessorament gratuït i personalitzat que consta de tres sessions de dues hores amb experts en diferents àmbits. S’ofereix formació per redecorar l’aparador, redecorar l’interior,  configurar les promocions, configurar el canal on line i per gestionar el negoci. En el moment de formalitzar la inscripció al web del Servei de Comerç cal indicar les tres formacions que es volen rebre. Una persona experta en els temes triats es desplaçarà fins a l’establiment interessat per adaptar l’assessorament a les necessitats específiques de cada negoci. Tots els comerciants que s’inscriguin al programa es trobaran en una sessió de cloenda, prevista pel  29 de novembre de 14.45 a 16.45 h al Fòrum de la Masia de Can Serra, on podran posar en comú la seva experiència. Aquesta sessió serà oberta a tots els comerços que hi vulguin assistir per conèixer i veure els resultats d’aquest servei. "El nostre model de comerç és la proximitat sense renunciar a l'excel·lència. A través d'aquests programes formatius volem donar eines als nostres comerciants per ser més competitius que alhora també és una manera de mantenir fort el teixit comercial de la ciutat", diu el regidor de l'Àrea de Desenvolupament Econòmic Local, Rafael Güeto.

A partir del 12 de setembre, els comerciants també es podran inscriure a La Quinzena del Comerç Digital que tindrà lloc entre el 16 i el 27 d’octubre. Durant dues setmanes, s’oferirà un taller de Wordpress per crear un blog o pàgina web del negoci, un seminari sobre les eines que ofereix Google i un taller sobre xarxes socials. L’objectiu del taller de WordPress és que els assistents dominin aquesta eina per fer blogs i webs, tindrà lloc els dies 16,17 i 18 d’octubre de 14.45 a 16.45 h a l’aula d’informàtica 2 de l’edifici Rubí Forma i l’alumnat rebrà un codi descompte per contractar un domini i allotjament pel seu negoci. El seminari al voltant de les aplicacions de Google per al comerç urbà tindrà lloc el 20 i 23 d’octubre, de 14.45 a 16.45 h al Fòrum de la Masia de Can Serra. L’objectiu del seminari és fer un repàs dels principals serveis i aplicacions de Google i de les opcions gratuïtes que ofereix als comerciants. Finalment, el taller de xarxes socials explicarà com funcionen les principals xarxes socials -Facebook, Twitter i Instagram- i quina aplicabilitat tenen en el sector comerç. Tindrà lloc els dies 25 i 27 d’octubre, de 14.45 a 16.45 h al Fòrum de la Masia de Can Serra. En tots els casos, les places són limitades i les inscripcions gratuïtes a través del web de La quinzena del Comerç Digital. En el moment del tràmit, caldrà indicar a quina formació es vol assistir.

Tallers d’estalvi energètic
El 19 de setembre també es reprenen els tallers sectorials d’assessorament organitzats per Rubí Brilla amb l’objectiu que els comerços aprenguin a controlar i reduir la seva despesa energètica. Amb aquestes formacions, els comerciants aprenen a controlar i reduir el seu consum d’energia i això els permet també ser més competitius. Les sessions es dirigeixen específicament a diferents sectors comercials: restauració i forns de pa (19 de setembre), tallers mecànics (26 de setembre) i petits comerços (3 d’octubre) i supermercats (novembre 2017). Les inscripcions es poden formalitzar a través del correu o trucant al 93 581 39 00 (ext. 118)