Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’Ajuntament de Rubí millora les immediacions de l’entrada de l’Escola Montessori Aquesta actuació, que s’allargarà uns dos mesos, està inclosa al Pla d’inversions financerament sostenible 2014-2015 https://www.rubi.cat/ca/actualitat/noticies/l2019ajuntament-de-rubi-millora-les-immediacions-de-l2019entrada-de-l2019escola-montessori/@@images/image/preview

L’Ajuntament de Rubí millora les immediacions de l’entrada de l’Escola Montessori

Aquesta actuació, que s’allargarà uns dos mesos, està inclosa al Pla d’inversions financerament sostenible 2014-2015

Les obres per reorganitzar aquest tram del carrer Monturiol s’han iniciat aquesta setmana.
Les obres per reorganitzar aquest tram del carrer Monturiol s’han iniciat aquesta setmana

L’Ajuntament de Rubí ha iniciat aquesta setmana unes obres de millora a les immediacions de l’entrada de l’Escola Montessori, ubicada al barri de Les Torres. Aquesta actuació, inclosa al Pla d’inversions financerament sostenible 2014-2015, ha estat adjudicada a l’empresa Obres i Serveis Roig, S.L. per un import de 77.407,84 euros. Els treballs tenen una durada prevista de dos mesos.

Les obres consisteixen en la reorganització del tram del carrer Monturiol entre l’avinguda de Catalunya i el carrer Joan Puig, amb la finalitat de millorar l’accessibilitat d’aquest centre educatiu. Concretament, s’ampliarà la vorera est ─la de l’escola─, per tal de guanyar més espai de circulació per als vianants. Al costat oest ─on hi ha els edificis d’habitatges─ es transformaran les places d’aparcament actuals, que passaran d’estar sobre la vorera a estar situades a la calçada, en semibateria.

Durant l’execució de les obres es limitarà l’estacionament del tram del c. Monturiol afectat per aquesta actuació. De forma puntual, es podria donar el cas de ser necessari el tall de la circulació de vehicles en aquest tram.