Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’Ajuntament de Rubí millora la il·luminació de diversos accessos a la urbanització de Sant Muç S’instal·laran punts de llum amb tecnologia LED, que ofereix un consum energètic baix però, a la vegada, un gran rendiment lumínic https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.svg

L’Ajuntament de Rubí millora la il·luminació de diversos accessos a la urbanització de Sant Muç

S’instal·laran punts de llum amb tecnologia LED, que ofereix un consum energètic baix però, a la vegada, un gran rendiment lumínic

Amb aquesta actuació, l’Ajuntament pretén millorar la seguretat de la circulació en aquests trams.
Amb aquesta actuació, l’Ajuntament pretén millorar la seguretat de la circulació en aquests trams

L’Ajuntament de Rubí ha iniciat els treballs per dotar de nova il·luminació diversos accessos a la urbanització de Sant Muç. Les obres, que formen part del Pla d’inversions financerament sostenible 2014-2015, han estat adjudicades a l’empresa Sociedad Española de Construcciones Eléctricas, SA (SECE) per un import de 155.980,10 euros. Aquesta actuació té una durada prevista d’un mes i mig.

En el marc d’aquest projecte es preveu la instal·lació de nous punts de llum als vials d’accés a Sant Muç: al carrer de Can Bosc, al carrer de l’Ermita i al Camí Antic de Rubí. L’objectiu d’aquestes actuacions és millorar la seguretat de la circulació en aquests trams, reduint-ne la sinistralitat. “Aquest nou equip de govern s’ha imposat el compromís de millorar la qualitat de vida dels rubinencs i rubinenques que viuen a les urbanitzacions. L'ampliació de la il·luminació a les vies que porten a Sant Muç és la primera de les millores que volem implantar aquest mandat”, ha assegurat la regidora de Serveis Territorials, Maria Mas.

Concretament, s’instal·laran punts de llum amb tecnologia LED, suportats sobre columnes d’acer galvanitzat de set metres d’alçada. Aquesta tecnologia és la que actualment ofereix un menor consum energètic i, a la vegada, un gran rendiment lumínic. Els treballs s’han iniciat a l’accés del c. Avellaners - c. Can Bosc.