Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’Ajuntament de Rubí millora la coberta i l’interior del Teatre Municipal La Sala Les obres, que duraran uns dos mesos, es preveu que estiguin enllestides abans que comenci la nova programació de l’equipament https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.svg

L’Ajuntament de Rubí millora la coberta i l’interior del Teatre Municipal La Sala

Les obres, que duraran uns dos mesos, es preveu que estiguin enllestides abans que comenci la nova programació de l’equipament

Una de les actuacions que es durà a terme en el marc d’aquest projecte serà la renovació de la moqueta del teatre (foto: Joan Baillès).
Una de les actuacions que es durà a terme en el marc d’aquest projecte serà la renovació de la moqueta del teatre (foto: Joan Baillès)

L’Ajuntament de Rubí iniciarà la setmana vinent unes obres de millora al Teatre Municipal La Sala en el marc del Pla d’inversions financerament sostenible 2014-2015. L’objectiu d’aquesta actuació és impermeabilitzar la coberta de l’edifici, instal·lar una nova moqueta i adequar la fusteria interior de l’equipament. Es preveu que els treballs estiguin enllestits abans que s’iniciï la nova programació de La Sala.

Les obres contemplen les tasques de rehabilitació de la coberta de l’edifici, amb l’objectiu de solucionar els problemes localitzats de filtracions que s’han detectat. Aquestes filtracions, que són concentrades i puntuals, han afectat diversos materials de revestiment interior de l’equipament. Per aquest motiu, es durà a terme la impermeabilització de la teulada.

També es faran diverses obres de manteniment, reposant aquells materials d’acabat que estan malmesos o que ja han complert la seva vida útil. Una de les actuacions més destacades serà la renovació de la moqueta interior, que és l’original des que es va inaugurar la instal·lació, fa aproximadament 22 anys.

A l’exterior es preveu restituir el tractament antigrafit de la façana, així com reposar el revestiment de maó vist d’una part d’aquesta paret principal.  

Per últim, també es repararan elements de fusteria interior a les portes d’accés de la sala principal que, pel seu pes, han acabat afectant les frontisses.

Els treballs han estat adjudicats a l’empresa Construcciones Fertres, S.L. per un import de 108.363,84 euros i tenen una durada prevista d’uns dos mesos.