Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’Ajuntament de Rubí instal·la una tanca a la pista del carrer Mallorca per millorar-ne la pràctica esportiva També s’ha arranjat la pista del parc de la Pau i la Natura, que presentava diverses deficiències en la seva pavimentació i en el seu tancament https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.svg

L’Ajuntament de Rubí instal·la una tanca a la pista del carrer Mallorca per millorar-ne la pràctica esportiva

També s’ha arranjat la pista del parc de la Pau i la Natura, que presentava diverses deficiències en la seva pavimentació i en el seu tancament

La pista del carrer Mallorca disposarà d’una tanca que permetrà millorar la pràctica esportiva en aquest espai.
La pista del carrer Mallorca disposarà d’una tanca que permetrà millorar la pràctica esportiva en aquest espai

L’Ajuntament de Rubí inicia aquesta setmana les obres per construir una tanca perimetral a la pista del c/ Mallorca. Aquesta actuació, que compta amb un pressupost de 12.450,00 euros, és un dels projectes inclosos al Pla d’inversions financerament sostenible 2014-2015. Les obres, que han estat adjudicades a l’empresa QUALITY GARDEN, S.L., tenen una durada prevista d’un mes.

La pista esportiva del carrer Mallorca, ubicada al barri de Ca n’Oriol, té un ús intensiu, ja que es tracta d’una pista urbana de lliure accés, oberta les 24 hores del dia. Actualment, aquesta infraestructura no disposa de cap mena de tanca. Amb l’objectiu de millorar les condicions de la pràctica esportiva en aquesta instal·lació, es col·locarà una tanca metàl·lica de dos metres d’alçada a tot el perímetre, que als costats curts es complementarà amb una altra tanca de quatre metres, sumant una alçada total de sis metres.

Parc de la Pau i la Natura
En el marc del Pla d’inversions, el Consistori també ha arranjat la pista del parc de la Pau i la Natura. Les obres, que estan a punt de finalitzar, les ha executat l’empresa Nueva Dinámica S.L. Aquesta actuació ha estat pressupostada amb 36.294,43 euros.

Com la del c/ Mallorca, la pista del parc de la Pau i la Natura té un ús intensiu al tractar-se d’una zona de lliure accés oberta tot el dia. Abans de dur-hi a terme aquestes obres, la pista presentava diverses deficiències en la seva pavimentació i en el seu tancament, especialment a la part posterior de les porteries de handbol. Gràcies a aquesta actuació, s’han reparat aquests desperfectes per fer viable la pràctica esportiva en condicions òptimes al seu interior.

Pla d’inversions financerament sostenible
L’Ajuntament de Rubí destina 26,3 milions d’euros al Pla d’inversions financerament sostenible 2014-2015, un paquet d’actuacions amb el qual es pretén posar la ciutat al dia, fent especial incidència en la millora de l’espai públic.

El Consistori rubinenc va impulsar aquest pla en el moment en què el Govern central va obrir la possibilitat de destinar el romanent positiu de Tresoreria que tenien els ajuntaments a inversió, en comptes de destinar-ho a amortitzar deute, com establia la Ley Orgánica de Estabilidad Presupuestaria y Sostenibilidad Financiera fins aleshores.

Les actuacions incloses al Pla d’inversions financerament sostenible 2014-2015 són molt diverses: des de la millora d’equipaments esportius i educatius fins a l’arranjament d’espais naturals de la ciutat, passant per la remodelació de diverses places o la millora de carrers i voreres tant al nucli urbà com als polígons industrials, entre d’altres.